Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Elsírta magát Drake Madonna nyelves csókjától - Videó

2015. április 13. - prominent

vlcsnap-2015-04-13-10h49m31s171.png

Életre szóló élmény lehetett Drakenek, amikor a színpadon váratlanul lesmárolta őt Madonna. Mindezt pedig több ezer ember éljenezve figyelte. A huszonnyolc éves kanadai előadóművész a Coachella fesztiválon lépett fel, amikor is átadta a mikrofont a pop királynőjének. Ami utána történt, az kis híján poptörténeti esemény.

Nem túl gyakran történik meg, hogy Madonna nyelves csókot ad színpadon - férfiaknak. Most mégis ennek lehettek szemtanúi a hétvégén a Coachella fesztiválon. Éppen Drake volt a fesztivál első hétvégéjének záróműsora, amikor a Madonna című dalánál magát a popkirálynőt invitálta a színpadra.

drake.jpg

Majd pedig átadta a mikrofont az ötvenhat éves popdívának, és azután elszabadultak a kedélyek. Madonna egy mini-medley-t zavart le a Hung Up és a Human Nature daloknál.

drakekiss2.jpg

Ám még mielőtt elhagyta volna a színpadot, megkörnyékezte a széken ülő Drake-et, hogy aztán olyan nyelves csókcsatát váltson vele, amilyet színpadon nem igazán látott a világ. Legalábbis Madonna előadásában. Az ifjú rapper láthatóan nem tudta hová tenni a dolgot, és teljesen magánkívül volt a csóktól.

drakekiss.jpg

Madonna a "I'm Madonna" felkiáltással távozott a színpadról, Drake pedig úgy sírt örömében, mint egy kisgyerek. Így jár az, aki Madonnával kezd.

drakkiss.jpg

 

-prominent-

 

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr307364140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2015.04.14. 08:18:21

Az is lehet, azért sírt, mert egy vénasszony megerőszakolta... :)

2015.04.14. 10:59:21

A zombi megerőszakolta, a tömeg meg éljenzi. Ha fordítva, egy öreg férfi smárol le egy nem beleegyező nőt, az is rendben van? #rapeculture

"úgy sírt örömében, mint egy kisgyerek"
Mostantól minden nemi erőszak áldozata ezt fogjuk mondani.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.04.14. 13:11:52

Az nem semmi, hogy madonnáról az utolsó 10 évben annyi a ZENEI hír, h megcsókolja az aktuális number 1 popsztárt a színpadon ha férfi ha nő.
süti beállítások módosítása