Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Madonna kis híján felpofozta a riportert

2015. március 15. - prominent

olasztv.jpg

Nem kellett sok ahhoz, hogy pofon üsse a riportert Madonna. Az ötvenhat éves popdíva abban a hírben áll, hogy alaposan megizzasztja a média képviselőit. Főleg, ha azok hülyébbnél hülyébb kérdésekkel bombázzák. Nem volt ez másként a legutóbbi, az egyik olasz tévének nyújtott interjújában sem. A kérdező sokszor bizony elég érdekes reakciókat váltott ki Madonnából. Szinte kis híján pofozásra került a sor.

Videó a tovább mögött!

Madonnánál, akinek nemrég megjelent Rebel Heart című, sorrendben immár tizenharmadik nagylemeze megjelenése kapcsán egy csomó interjút adott, úgy látszik, alig bírja cérnával, amikor az olasz riporter olyan kérdésekkel zaklatja, hogy bár tudjuk, hogy lázadó szíve van, de azért lázadó-e a szíve.

vlcsnap-2015-03-15-15h23m30s107.png

A Sotheby's aukciós ház egyik pazarul, a pop-art művészeti kincseivel berendezett egyik helyiségében a világhírű énekesnő sorra invitálta társaságába a világ valamennyi pontjáról érkezett riportereket. Mindegyik emlékezetes volt. Kit ezért, kit azért lehetett megjegyezni.

Voltak igazán kiemelkedő interjúkészítők, de talán lehangolóbb az, hogy bizony akadtak, akik szakmai téren nem álltak a helyzet magaslatán. Talán emiatt is, Madonna egy ivós játékot talált ki. Ha neki nem tetsző, már-már hülye kérdést tettek fel, akkor tequilával itatta a riportereket, ellenben, ha olyan kérdést tettek fel, ami felvillanyozta, akkor ő ivott a piából. Ennek elbírálására természetesen önmagát jelölte ki. Már hogy demokratikus legyen. :D

vlcsnap-2015-03-15-15h24m06s218.png

Az egyik olasz riporternő azonban bizonyára lányos zavarában nem igazán tudta irányítani a beszélgetést. Többször bakizott - amit még a vágások sem tudták kiküszöbölni-, és kifejezetten felkészületlen kérdésekkel bombázta az egykori anyagias lányt.

vlcsnap-2015-03-15-15h24m15s62.png

Madonna persze nem hagyta magát és a szokásos formájában először humorral próbálta oldani a helyzetet, ám amikor már az sem segített, akkor felemelkedett a székről és látszott, nem sok híja van, hogy pofán vágja a kérdezőt. Aztán persze, mert mi más is lenne, jó ki piálással zárták a beszélgetést.

VIDEÓ

-prominent-

forrás: mediaset.it

 

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr227272245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása