Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

A Holtodiglan mintájára állt bosszút a komáromi nő?

2015. február 23. - prominent

gone-girl-reviews.jpg

Furcsa módját választhatta a bosszúállásnak az a nő, aki egykori barátjának akart visszavágni. Először csak "kedves" ajándékokkal látta el, hogy aztán a megfelelő pillanatban a hatóságot értesítve szerezzen kellemetlen perceket egykori kedvesének. Ismerős szitu? Láttál már ilyet? Bizony, meglehet, hogy a bosszúszomjas nő a Holtodiglan (Gone Girl) ötletét alapul véve dobta fel barátját a rendőrségen.

Hitler arcképével díszített borospalackokat és hatástalanított gránátot találtak egy komáromi férfi lakásában. Pénteken tartottak razziát, amely során a rendőrség csak a nappalit és a tulajdonos fiának szobáját kutatta át. Idősebb Dobi Róbert először azt hitte, az egész egy tréfa.

"Kinyitottam az ajtót, sok ember állt odakint. Megtermett legények mutogattak nekem egy papírt, amin az állt, hogy házkutatást fognak tartani. Először azt gondoltam, hogy ez egy vicc."- írta le a történteket a lakás tulajdonosa, Dobi.

A rendőrség a házkutatás során egy Adolf Hitler képmásával ellátott borosüveget illetve egy hatástalanított gránátot foglalt le. "Végrehajtottuk a házkutatást, amely során több nyomot biztosítottunk. Ezeket szakértői vizsgálatnak vetjük majd alá."- mondta a nyitrai rendőrszóvivő.

Az ifjabb Dobi Róbert elmondása szerint a borospalackot volt barátnőjétől kapta ajándékba, az RG 4 típusú kézigránátról pedig azt állította, dokumentummal tudja igazolni, hogy hatástalanított. A fiatalember arra gyanakszik, az egész mögött a volt barátnője állhat, mivel nem szépen váltak el és a barátnő bosszút esküdött. Ifjabb Dobi még hozzátette, hogy exbarátnőjének egyik barátja rendőr, és így kerülhetett a rendőrség figyelmébe.

Forrás: bumm.sk

-prominent-

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr347208241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása