Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Lady Gaga meglopta Madonnát

2015. február 11. - prominent

madonna-gaga-feud-thatgrapejuice.jpg

Nem semmi tettre vetemedett Lady Gaga. Olyat csinált, amire még nem volt példa ebben a zeneiparban. Durván és szemrebbenés nélkül ellopta Madonna közönségét és a popdíva fellépésekor látható közönséget egyszerűen Gagáék sajátjukként adták el.

Részletek és videók a tovább mögött!

Nem elég, hogy évek óta tart a Lady Gaga és Madonna versengése a közönség kegyeiért, és nem egyszer az ún.: Anyaszörnyet - amivel Gagát illetik - szemtelenül másolja Madonnát, most még messzebbre ment. Konkrétan meghamisítottak egy felvételt, amin Madonna közönségét csórták el és bevágták a Lady Gaga fellépéséről készült felvételbe, de olyan láthatóan pimasz módon, hogy arra felhördült az internet.

Köztudott, hogy Lady Gaga és Madonna formálisan vannak csak jóban, a színfalak mögött komoly menedzseri harcok folynak.

Picit tekintsünk vissza az időben. A Lady Gaga/Madonna ellentét már akkor kezdődött, mikor a fiatal popénekes a porondra lépett, azonban legélesebben 2011-ben vált szét, amikor is Gaga megjelentette a Born this way dalt, amelyet egyenes koppintásnak vettek Madonna Express Yourself dalának. Azóta még inkább egymás művészi szívatása folyik. Madonna egy interjúban reduktívnak nevezte Gaga művészi tevékenységét, amire Gaga túlzott csupaszeretet-megnyilvánulással reagált.

gaga_2.jpg

A rajongókat azonban mindez hidegen hagyta és olyan gyűlölethullám indult el, elsősorban Lady Gaga rajongói felől, hogy arra magának az énekesnőnek kellett reagálnia, és bocsánatot kérnie, ugyanis halált kívántak a "kis szörnyecskék" Madonna rajongóinak.

Nem állt itt meg a zenei bosszúhadjárat. Madonnát nem olyan fából faragták, hogy csak úgy annyiban hagyja a dolgot, ezért fogta magát és az MDNA turnéján egyszerűen összemixelte Express Yourself dalát Lady Gaga Born this way szerzeményével és még az előadás végére bevágatta a "She's Not Me"-t, ami szintén Madonna dala.

Azt gondolnánk, itt megállt az egész. De nem. Lady Gaga legutóbbi, a Grammy-n Tony Bennett-tel közösen előadott Cheek To Cheek dal felvétel közlésénél egyszerűen bevágták Madonna szintén a Grammy-n adott fergeteges előadásának közönségét, amely láthatóan az 56 éves popdíva Living for love élő fellépésénél örvendezett.

gaga2.jpg

Lady Gaga emberei ügyes szerkesztői bravúrral most sajátjukként adják el a Madonna előadása alatti reakciókat.

Az internet népe pedig joggal van felháborodva.

-prominent-

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr567161167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása