Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Minótauroszokkal enyeleg az énekesnő - Videó

2015. február 06. - prominent

min.jpg

Hihetetlen és elképesztően kéjes mozdulatokkal nyúl félig ember, félig bika lényekhez az ismert amerikai énekesnő legújabb videójában! A vörösre festett képsorok erőszakosságot és durvaságot tükröznek, miközben a szeretet fontosságáról mesélnek. Madonna ismét bebizonyította, hogy a trón még az övé, és önként biztosan nem engedi át másnak.

Az 56 éves énekesnő Living for love klipjében torreádor szerelésben vadítja-szelídíti a minótauroszokat, akik csillogó kövekkel kirakott kissé morózus maszkokat viselnek. Madonna fitten és olyan energikusan mozog, hogy azt még fiatalabb pályatársai is megirigyelhetnék. Még mindig a popzene koronázatlan királynője.

10968192_630014790459827_2099139081214747495_n.png

 

A Living fog love klip egyfajta beharangozója a Rebel Heart című nagylemeznek, amely március 10-én kerül forgalomba, azonban már korábban, karácsony előtt, egyfajta ajándékként a fa alá az énekesnő lóhalálában megjelentetett hat elkészült felvételt. Erre azért volt szükség, mert soha nem látott szivárogtatási botrány volt, amiért elcsórták és online közzétették tucatnyi el nem készült dalát.

minot.jpg

Élő fellépésekre is készül Madonna. Most vasárnap, február 8-án, az 57-ik Grammy-n lép fel. A híresztelések szerint olyan show várható, amilyet még nem látott a világ. És bármilyen is lesz, egyet biztosan lehet tudni, Madonna a színpadon állva a világot újra meghökkenti!

mino.jpg

És akkor jöjjön a videó!

-prominent-

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr1007146489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

benedek012 2015.02.07. 13:49:09

A helyesírást nem ártana gyakorolni.
Ott adtam fel, hogy 57-ik.
Nem inkább 57.??? A . (pont) jelen esetben sorszámnévképző, önmagában azt jelenti "-dik".
süti beállítások módosítása