Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Justin Biebernek nagy szerszáma lett - Videó

2015. január 08. - prominent

bieber_1.jpgZoknit tett alsójába, vagy tényleg akkora szerszáma lehet Justin Biebernek? Teszik fel a kérdést mindazok, akik látták őt alsónadrágban pózolni a legújabb Calvin Klein reklámkampányban. Az amerikai énekes levetkőzött és látni engedte férfiasságát az alsónadrágon keresztül. Tényleg ilyen nagy neki vagy photoshop?

Sokan felhökkentek, amikor meglátták a legújabb képeket Justin Bieberről és elkezdődtek a találgatások, hogy vajon tényleg ekkora férfiassággal áldotta őt meg a sors, vagy grafikusok kezei segítették. Persze, rossz az, aki rosszra gondol. :)

A legújabb reklámkampányban Biebert Lara Stone segíti.

bieberjustin_1_.jpg

A modell azonban egyelőre nem nyilatkozott arról, hogy a fiatal énekesnek valóban akkora lehet... Várjuk ki a végét, talán előkerülnek nem módosított fotók is...

bieberjustin_2_.jpg

Mindenesetre valóban ízléses és szexi képek készültek.

bieberjustin_3_.jpg

Lehet irigykedni.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr357053681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása