Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Melegbárban bőrtangában táncolt a Grimm sztárja - Videó

2013. október 13. - prominent

david-giuntoli-gay.jpg

Erotikus csípőmozdulatokkal kápráztatta el az egyik melegbár közönségét David Giuntoli színész, akit láthatóan az se zavarta, ha alig bőrtangába öltözött másik férfi simogatja, vagy éppen hátulról meg... A Grimm sztárja  homoerotikus műsora nagy tetszést váltott ki a hozzáértők között! Tessék csak nézni!

Videó és képek a tovább mögött!

Az ominózus eset az MTV utazós realityjében, a Road Rules South Pacific adásában az egyik feladat az volt, hogy melegbárban egy szál bőrtangában kell szórakoztatni a jónépet.

david-giuntoli-gay01.jpg

Olyan sztriptízt lenyomott, hogy öröm volt nézni!

david-giuntoli-gay02.jpg

És ott aztán elengedte magát a két férfiszereplő. Láthatón Giuntolinak se volt ellenére egy kis férfierotika, mindezt a videófelvétel is bizonyítja.

A 33 éves színész egyébként sem ódzkodik a meleg szerepektől. A Grace klinika tv-sorozat negyedik évadának tizennegyedik epizódjában például egy meleg tengerészgyalogost alakított, és még egy melegcsók is elcsattant.

Az 1980-ban született amerikai színész számos sorozatban vállalt epizódszerepet, játszott a Kés/Alatt, az Eli Stone, a Nyomtalanul, a Döglött akták sorozatban, míg végül a Grimm c. népszerű sorozatban megkapta a főszerepet, Nick Burkhardt nyomozót alakítja.

-prominent-

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr865565861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása