Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Jön a nemzeti pornóarchívum

2016. május 13. - prominent

porn_1.jpg

Örökbecsű kincsekké teszi Kovi Michelle Wid, Maya Gold és Monique Covet művésznőket. A pornópápa archiválja a felnőttfilmes alkotásokat. Élvezetes lesz! Részletek a tovább mögött!

Nyilván nagy hatással voltak azok a felnőttfilmes alkotások, amik most bekerülhetnek a nemzeti pornóarchívumba, amit Kovi, a híres magyar rendező állít össze. Ezt ő maga nyilatkozta a Borsnak. Mint fogalmazott, az elmúlt huszonkét év felntőttfilmes termése bizonyos BETA mágnesszalagokon vannak tárolva, és ezért szükséges azok digitalizációja, és archiválása.

"Arra döbbentem rá, hogy ezzel senki sem foglalkozott, pe­dig amikor pörögtek a videotékák, akkor egyik kölcsönző sem létezhetett felnőttfilm nélkül." - fogalmazott a lapnak Kovi.

A pornópápa szerint ezek a filmek valódi nemzeti kincsnek számítanak, hiszen korrajzok is, sokat elmondanak az akkori hajviseletről, a szokásokról, vagy akár az intimszőrzet-divatról. Végülis, ha így nézzük, még igaza is lehet.

Azt mondja, a teljes archívumot elérhetővé teszi a neten, hogy mindenki hozzáférhessen ezekhez a korszakjellemző alkotásokhoz.

-prominent-

forrás: Bors

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr498713528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.05.14. 15:14:03

Ahogy Kovit ismerem, ez a neten elérhető archívum keményen fizetős lesz. Egyébként amihez Kovi hozzányúlt, az szarrá vált. Minden filmje vacak, vicsorgó, levegőt harapdáló, szexusen nézni próbáló guminők. Egyedül Michelle Wild volt alapból jó csaj, de sajnos rá is rákényszerítette a magyar pornóipar ezeket a nevetséges manírokat. Monique Covet-t meg ki fene akarná még megnézni? Én nem is emlékszem mikor nézett ki normálisan.

Ha már vintage, akkor 70-es, 80-as évek nyugati pornói. Meg a mai pornók közt is vannak jók, jól fotózott, szép lányok, csak azok se magyarok.

A 90-es, 2000-es évekbeli magyar nők prosztó hajviselete meg ruhái Pierre Woodman (fake?) casting videóiból szépen lejönnek.

mel gibson 2016.05.15. 11:19:07

Isten áldja az internetet!
És Kovit.

Celtic 2016.05.15. 12:42:19

Mindenkinek igaza van. Kovi filmjei tenyleg szarok, nagyon mufilmek.
Viszont tenyleg jol dokumentalja a kor hajviseletet, sminkjet, ruhazkodasat (marmint egy darabig, nyilvan, mondjuk az elso fel percben)

Meg azert akad 1-2 igazan szorakoztato darab is, amit mondjuk kulfoldi forgalmazasra szantak, megis magyarul beszeltek benne a szereplok. Egyik kedvenc, a ket csaj az agyon:
- Nezd en pirosban vagyok, te feketeben, ezek a francia nemzeti szinek, nem ?
- Nem tudom
- Akkor jo.

Meg van 1-2 tenyleg igazi agyatlan, nyugodtan szerepelhettek volna a Monika-showban is, annyira egyszeruek

Cpeti123456 2016.05.15. 14:22:11

Csak felbukkan egy-két érdekes "celeb" másodvonalas pornósként a múltból...

Szelid sunmalac 2016.05.15. 21:12:26

@karandash: Jaja! Tenyleg rettento szarok! Mindenki ruhhelte is oket! Ja, nem, senki se nezte, annyira szarok voltak! Nem is ismeri senki! Es kulonben is, ha akkor neked jutott volna eszedbe te sokkal jobban csinaltad volna oket!
süti beállítások módosítása