Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Angyalnak néztek egy guminőt

2016. május 06. - prominent

angel.jpg

Székre ültették, hogy így fogadja a bűnbánókat. Mindezt egy indonéz faluban. Részletek a tovább mögött!

Isteni csodának tartotta az egyik indonéz falu lakója azt a guminőt, amit egyik nap talált horgászás közben. Annyira megörült neki, hogy ajándékot kapott az égiektől, hogy nyomban haza is vitte Banggai szigetére. A Pardin halász anyukája aztán a kifogott guminővel úgy bánt, mint egy emberrel - naponta átöltöztette.

A mennyből pottyant nő híre nyomban terjedni kezdett. - írja az AFP hírügynökség alapján a BBC. Az "angyal" közben a halász házában lakott, ahol székre ültették, hogy úgy várja a bűnbánókat.

angel2.jpg

Néha a halász elvitte őt a tengerre is, mivel a guminőt éppen néhány nappal a napfogyatkozás után találták, ami a többségében muszlim Indonéziában olyan jelnek bizonyul, hogy az emberek elkezdték hinni, csoda történt velük.

Ám amint a helyszínre ért a rendőrség, hogy a híreszteléseket kivizsgálja, kiderült, hogy az "égből pottyant angyal" valójában egy szexuális segédeszköz. "Nincs internetük, így nem tudták, mit találtak." - jegyezte meg az egyik rendőr.

 

-prominent-

forrás: bbc

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr308691240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása