Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Rajtakapás: Szexeltek a focistadionban! - Videó

2015. február 27. - prominent

sex_3.jpg

Éjszaka belopóztak egy futballstadionra és a pálya közepén egymásnak estek a füvön. Úgy tűnik, egy focipálya zöld pázsitja kiváló teret biztosít egy kis légyottra. Mi több, a kettyintést még valaki videóra is vette, és szinte azonnal bejárta az internetet.

Videó a tovább mögött!

Nincs is jobb, mint a szabadtéren átadni magunkat a testi örömöknek. A boldogsághormonok nyilván csak úgy tobzódtak a készítőkben és a nézőkben. Merthogy ez bizony egy kiváló marketinghúzás a másodligás Charlton Athletic futballklubtól, akiknek olyan rosszul megy, hogy úgy határoztak, bérbe adják a stadiont.

És azért választották a reklám eme rendhagyó módját, hogy kellőképpen felhívják magukra a figyelmet. Sikerült is nekik. Összekötötték a focit és a szexet. Mert hogy e kettővel gyakorlatilag majdnem mindent el lehet adni.

 

-prominent-

forrás: thisislocallondon.co.uk

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr217225115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása