Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Erotikusan kísérteties Beyoncé: Haunted klipje - Videó

2013. december 17. - prominent

beyoncehaunted.jpg

Mindenkit meglepett Beyoncé, aki csak úgy minden előzetes nélkül új albumot jelentetett meg. Ugyanilyen meghökkentő lett a Haunted (Kísértetjárta) című klipje is, amelyet több helyen betiltottak, vagy éppen éjfél után sugároznak. A videóportálok se akarják megosztani. Azért találtam egy oldalt, ahol megtalálható.

Videó a tovább mögött!

A klip egyfajta kisfilm, amelyben a főhősnő egy elhagyatottnak tűnő kastélyba érkezik és az emeletre érkezvén a folyosón járva be-bepillant egy-egy nyitott ajtajú szobába, ahol különös, bizarr és érdekes történések zajlanak.

Egy ideig azért is került a figyelem középpontjába a klip, mivel kísértetiesen (!) hasonlít Madonna egyik-másik klipjére (pl.: Hollywood, Justify My Love).

-prominent-

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr985696253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. Kovács Géza 2013.12.18. 07:59:24

Amióta nyiltan illuminátus tag lett, azóta ilyen a stílusa.
süti beállítások módosítása