Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Divatos a női fanszőrzet festése - Képpel

2013. augusztus 08. - prominent

rihanna.jpg

Ma már teljesen elfogadott dolog, hogy a nők a nemi szervük környékét is ízlésesen rendben tartják. Látványosan borotválják, vagy pedig hagynak egy kis szőrcsíkot. A dzsungel ma már nem divat, bár akadnak még férfiak, akiknek ez bejön. A divat megérintette a női nemi szervet is. Mármint átvitt értelemben. Van egy szépségszalon Angliában, ahol a nőknek színezik a fanszőrzetüket. Állítólag Rihanna is festeti! Milyen színűre? Kiderül a tovább mögött!

Részletek és kép a tovább mögött!

A szépségszalon munkatársai nemcsak a fanszőrzetet vágják méretre és formára, hanem még színezik is. Legyen az rózsaszín szívecske, vagy éppen párducminta. Semmi sem lehetetlen. A lehetőségeknek csak a képzelet szabhat határt.

Éppen a párducminta és a neonszínek a legmenőbbek. A szépségszalon tulajdonosa azonban elárulta, nem mindegyik női ügyfele van elragadtatva ettől az újdonságtól.

Még a sztárok is felfigyeltek erre a divatra és előszeretettel festetik a fanszőrzetüket, például olyan énekesnők mint Florence Welche vagy Sky Ferrara, ám állítólag Rihanna is befestette, mégpedig szürkére. fanszorzetfestes.jpg

És ha eddig azt hittétek, hogy az árnyékolás csupán a hajon divat, hát tévedtetek. És hogyan csinálják? Először kiszőkítik a szőrt, majd az általad kiválasztott színt viszik rá. A második festés azonban csak két percig tart. Az ügyfelek elégedettek a szolgáltatással.

És mi van veletek, csajok? Bevállalnátok?

-prominent-

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr105450968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása