Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Terroristákat kerestek és kecskével szexelő férfiakat találtak - Videó

2013. november 29. - prominent

goat.jpg

Kecskével különös dolgot művelő férfiakat találtak a katonák Afganisztánban. Éjjellátó kamerával járták a környéket, terroristák után kutatva, azonban szemük elé egészen meglepő látvány tárult. Az elkészített videóban jól látszik, hogy néha férfi furcsa dolgot művel egy kecskével.

Videó a tovább mögött!

Katonák Afganisztánban gyakran használnak hőérzékelő kamerát. Amikor terroristákat kerestek, egy meglepő dolgot láttak. Három személy látható a videón az egyik afgán faluban, ahol a férfiak láthatóan valami különös dolgot műveltek egy kecskével.

Hogy zoofilekről van-e szó, nem tudni. A zoofília megítélése egyébként koronként változó. Kezdetben teljesen elfogadott volt, idővel aztán a különféle kultúrák elítélték és büntették is. Jelenkorban általában állatkínzás miatt ítélnek el embereket, akik állatokkal közösülnek.

A szexológusok véleménye szerint a zoofília nem sorolható a betegségek közé, inkább az átlagostól eltérő nemi vágynak tekintik.

-prominent-

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr795667346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása