Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Homoerotikus klipet posztolt Cher - Take It Like A Man - Videó

2013. november 21. - prominent

cher-takeitlikeaman.jpg

Az örökifjú énekesnő gondolt a meleg rajongóira és egy meglehetősen merész videót posztolt, amiben egy szál alsóban flangálnak a szexi férfiak, akik egymással játszanak.

Videó a tovább mögött!

Cher nem bízott semmit a véletlenre, és egy kifejezetten homoerotikus tartalmú videóban férfiak egymás között autót mosnak, a tengerparton incselkednek egymással és egy sor - meleg és női szemnek egyaránt vonzó - műveletet végeznek.

A videó a Take It Like A Man (Kezeld úgy, mint férfi) c. számra készült, és ez lett a 7th heaven remix azaz a hetedik mennyország. Nos, nyilván sok nő és meleg férfi gondolja ezt így. Te is?

Az énekesnő több mint egy évtized után jelentette meg Closer to The Truth (kritika) című lemezét. A Woman's World és az I Hope You Find It első helyen nyitott az amerikai Billboard listáján.

-prominent-

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr45647000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása