Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Már a pornóoldalon is megjelent a Pokémon

2016. július 15. - prominent

pokemongohub-640x360.jpg

A legnépszerűbb felnőtt filmes tartalmú portál 136 százalékos keresőnépszerűséget mért a Pokémon szóra. Hiába, ha egy őrület egyszer elszabadul, semmi sem vetheti vissza. Miért pont a pornó maradna ki?

Van, akiknek nem elég összegyűjteni a Pokémonokat, és ezért a PornHub felnőtt filmes oldal azt vette észre a statisztikáiban, hogy az oldal látogatói között 136 százalékkal megugrott a Pokémonra keresők száma.

pokeporn01.jpg

Igen, igaz. Úgy tűnik, az emberek tényleg nem tudnak betelni az édibédi lényekből. A kiadott statisztikából is világosan látszik, hogy a Pornhub azt várja, minél több piacon jelenik meg ez a játék, annál magasabb lesz azok száma, akik erre fognak keresni.

És hogy ki mindenki fogyasztja ezt a Pokémon anyagot? Nos, főleg az Android tulajdonosok, akik 18-24 éves férfiak és Közép-Amerikából származnak. Természetesen nagyon egyszerű olvasata ez a kiadott számoknak, de a PornHub állítja, a férfiaknál 62 százalékkal nagyobb annak a valószínűsége, hogy a Pokémon pornó iránt érdeklődik, mint a nőknél. És ráadásul az Androidosoknál 51 százalékkal nagyobb az esély, hogy Pikacsú "furcsaságait" keresik mint az iOS felhasználóknál. Valamint kitűnik még, hogy a 18-24 év közöttieknél 336 százalékkal nagyobb az esély hogy a saját Pokémon vágyaikat keresik, mint más korosztályok.

pokeporn02.jpg

A Poképornó Chilében, Bolíviában, Peruban és más, jellemzően közép-amerikai országokban népszerű.

pokeporn03.jpg

Mi a véleményetek a Poképornóról amit a Pokémon GO őrület szült?

-prominent-

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr188892004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gerilgfx 2016.07.15. 21:09:15

,,Mi a véleményetek a Poképornóról amit a Pokémon GO őrület szült?''

a pokemon go őrület nem szült új pokemonpornót. a témában az elmúlt 17 év alatt írtózatos mennyiségű pornó született, de ez mára már alaposan lecsengett. hogy a mostani őrület létrehoz -e további pokemonpornót, az erősen kérdéses, de majd csak egy év múlva lehet megítélni. ez inkább attól függ, hogy a pokemon go új fanokat tudott -e a pokemon világába behozni, vagy pedig a régieket tudta -e reaktivizálni. szerintem inkább az utóbbiról van szó.
süti beállítások módosítása