Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Melltartó nélkül flangált az utcán Kendall Jenner

2016. május 05. - prominent

kendell01.jpg

Hogy ezt kényelemből vagy figyelemfelkeltésből, az kérdéses. Mindenesetre hideg az nem volt. Legalábbis... Képek a tovább mögött!

A húszéves divatmodellre és valóságszereplőre nem jellemző, hogy slamposan jelenne meg nyilvánosan, sőt, mindig is kínosan ügyelt arra, hogy csak az arra szakavatott szemeknek jusson látnivaló. Már, ha ezt a több millió nézőre vetítjük, ugye.

Nos, semmit se vesz félvállról, talán az alsőneműit sem, haha. Merthogy a hölgy bizony nem vett fel melltartót, ami láttatni engedte a mellei formáit. Persze, melltartóban is, de így sokkal érdekesebb. Nemde?

És ha már így öltözött, nyomban ott termett néhány lesifotós, akik mindezt megörökítették a jövő nemzedékeinek is. Azon kívül, hogy nyilván ők is csorgatták a nyálukat. A New York utcáin közlekedő Jenner stílusos kék farmert, fehér pólót, és kirívó kardigánt viselt. A mellei szerint pedig nem volt akkor hideg. :)

kendell02.jpg

kendell03.jpg

-prominent-

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr308689038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása