Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Jó nézni: Menekült kislánnyal játszik egy szexi rendőr

2015. szeptember 16. - prominent

menekult01.jpg

Emberi oldala is van a menekültválságnak. Egy rokonszenves dán rendőr viccesen múlatja az időt egy menekült kislánnyal.

Nők ezreit hatotta meg az a felvétel, amelyen egy dán rendőr látható, aki meglehetősen emberien játszik egy menekült kislánnyal.

A kép történetét Claus Fisker fotós mesélte el, aki éppen északra Padborgtól fotózott az E45-ös autópályán, ahol mintegy háromszáz szíriai menekült abban reménykedett, hogy eljutnak Svédországba. Dánia déli részén azonban a rendőrség lezárta az autópályákat és leállította a vasúti forgalmat Németországgal, nehogy a menekültek átlépjék a határt.

 

“It reminded me that we mustn’t say ‘no’ to the people and children fleeing from war.”The Adorable Moment A Policeman Sat Down To Play With A Syrian Refugee http://bzfd.it/1Oc81fZ

Posted by BuzzFeed News on 2015. szeptember 15.

 

Így hát ők kénytelenek voltak északra, a vasút mentén Svédország felé venni az irányt. Rendőrök kísérték őket, akik a szünetekben beszélgettek velük. Az egyik rendőr egy gyűrűt fogott (talán a sajátját, vagy kollégáét) és az egyik kislánnyal egy játékot játszott. Azt kellett kitalálnia a lánynak, hogy a rendőr melyik kezében van a gyűrű.

"Meglehetősen megható pillanat volt ez. Az egész szomorú történetben arra emlékeztet minket, hogy nem kell nemet mondanunk az embereknek és gyerekeknek, akik a háború elől menekülnek." - mondta Fisker a BuzzFeed Newsnak.

Hatalmas reakciót váltott ki a fotó. Számtalan hozzászólás érkezett az egyik szociális hálón. Többen is örömüket fejeték ki, hogy ebben a helyzetben is szép képeket láthatnak. Maga a fotós azt gondolja, hogy ezek a képek jelentős szerepet tölthetnek be a menekültek iránti empátia kialakításának támogatásában. Legfőképpen Dániában, ahol nemrég a kormány csökkentette a menekültstátuszért folyamodók juttatásait.

Nyilván a magyar nők sem mennek el amellett, hogy milyen jóképű és rokonszenves is ez a fiatal rendőr. Mi több, szexi. Ugye?

-prominent-

 

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr777792946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2015.09.16. 21:17:08

Ez a kép is csak azt mutatja, milyen mélyre süllyedt a valaha martalócként hódító Nyugat. A migránsválságot a szeretet hatalmával kell kezelni, vagyis a migránsok maradjanak, ahol vannak, különben a vártáról fogjuk visszapofozni őket.
tirpakbokretas-migrations.blogspot.nl/2015/09/fel.html

GERI87 2015.09.16. 22:20:32

Az a baj hogy a médiában, politikában, társadalomban ma már mindent csak így "illik" és lehet nézni: egybites érzelmi alapon, mást úgy sem tudnak...
Felelősséget vállalni? Vállalni a népszerűtlenséget és a kritikát? Érdemi döntéseket hozni hosszútávra? Ugyan...
Ezért gyenge a nyugat.

"nem kell nemet mondanunk az embereknek és gyerekeknek, akik a háború elől menekülnek"

De! Nemet kell mondani, világosan kell látni, hogy többségük nem háborús övezetből jött és már rég nincs veszélyben tehát a menekültstátusza is indokolatlan!
Félre kell tenni a rózsaszín, naiv kis képzelgéseket.

2015.09.16. 22:46:52

te amúgy buzi vagy?

mismásoló szalon 2015.09.17. 00:27:30

A kép vajon az előtt vagy az után készült, hogy megdugta a menekült kislányt?

mismásoló szalon 2015.09.17. 00:28:25

A menekültek meg tartsák be a törvényeket, vagy húzzanak haza a picsába, ahonnan jöttek.

videki gyerek 2015.09.17. 01:20:06

Elso ranezesre "szexi kislannyal jatszik a rendor" -t olvastam, na mondom vegre valami izgalmas, de sajnos csalodnom kellett. Nem is arrol van szo, mint amire gondoltam, es a kiscsaj sem igazan szexi, inkabb csak olyan atlagos.

dukeekud 2015.09.17. 01:30:29

"Nők ezreit hatotta meg az a felvétel, amelyen egy dán rendőr látható, aki meglehetősen emberien játszik egy menekült kislánnyal."

Nem baj, majd Magyarorszagrol meg, jonnek a verszomjas, fasiszta, szadista rendorok kepei, akik meg annyit sem engednek szegeny menekulteknek, hogy tenyer meretu betontombokkel dobaljak oket, mikozben Europa hatarat vedik.
Ez aztan hiteles tajekoztatas.

manager2008 2015.09.17. 06:49:31

Mostanában értettem meg igazán, hogy alakulhatott ki a fasizmus, és miért bombázták szarrá Hamburgot és Drezdát, és miért nem kértek érte bocsátot. Nem vagyok ellene a menekültek szigorú szelekció általi szűrérésnek, és csak az európai értékeknek és érdekeknek megfelelő emberek beengedésének, és átképzésének, de mindezt az erkölcseinknek megfelelően kell elvégezni. Különben az összes háborús bűntett indokolt lehetne visszamenőleg, hiszen nem csináltak akkor sem mást csak az érdekeiknek megfelelően cselekedtek erkölcsi gátak nélkül. Lehet ezt is, de akkor készüljük el arra is, hogy a másik fél is erőt fog alkalmazni é akkor nekünk végünk is van. Ők ugyanazt fogják csinálni mint az ISIS, ami csak egy bemutató jellegű színjáték, a Föld megtelt, helyet kell szerezni mindekinek a felmelegedés idejére, és ezt azt jelenti hogy felfelé fog mozdulni a népesség. Mindezt mi pár ezer kiképzetlen és gyakorlatlan katonának látszó emberrel akarjuk kezelni, meg Mariska néivel aki majd tiltakozik. Tessék gyereket csinálni (minimum 3 / család) és létrehozni a Nemzetőrséget, és kiképezni 2 millió embert minimum, területi jellegű védelemre felkészülni és mozgékony központi erőket létrehozni (Hadsereg). A mostani erőt ha felkenik a határra, körben, akkor számold ki hány ember jut / kilométer. Két órát sem tudja védeni a határt. Ébresztő.

Medgar 2015.09.17. 08:48:40

"Így hát ők kénytelenek voltak északra, a vasút mentén Svédország felé venni az irányt."

Ezen felröhögtem. Dániában veszélyben voltak, hogy a svédekhez kellett menekülniük onnan? Vagy csak a baksis volt kevés?

Jolka40 2015.09.17. 09:23:28

@manager2008: Olvasom a kommenteket, és igen, én is most értettem meg, hogyan alakult ki a fasizmus. Félelmetes. A józan, humánus emberek meg hallgatnak.

erol 2015.09.17. 10:11:18

Ez már vicc: Magyarország szar hely, irány Németország. Az is szar, irány Svédország. Az is szar irány Norvégia. Kíváncsi vagyok mi a következő állomás, Grönland?

torcida 2015.09.17. 10:51:41

No....igen!
10 év mulva meg egy szexi kislány fog játszani egy menekült rendőrrel......
Egy igazi beállított,manipulatív fotó.......
Nézzünk már a hír mögé!Dánia déli részén lezárták az autópályát+leállították a vasútforgalmat!!!!!!!
Persze csak azért mert 300 koszos,szemetelő,agresszív szír mocsadék úgy gondolta,hogy ő az autópályán fog sétálni....rá semmilyen törvények nem vonatkoznak......Itt még az ugatták,hogy Germany,Germany...ott meg már Sweden,Sweden.....jó nézni-no hagyjuk már!

nemszólokmégegyszer 2015.09.17. 10:52:51

@Doomhammer: óh, te emberszerető. Válogatás nélkül? Téged, ahonnan jöttél.

nemszólokmégegyszer 2015.09.17. 10:56:46

@GERI87: Rendesen kellene megválogatni az biztos, de ilyen kormányzati vezetőkkel, államapparátussal lehetetlen. Így vagy teljes határzár, vagy Röszkétől Hegyeshalomig átszállítjuk őket, csak innen tűnjenek el.

nemszólokmégegyszer 2015.09.17. 11:01:39

@Medgar: Tudod, ahol először regisztrálják őket, nincs hová visszatoloncolni. Ha a képzett magyarok sem Magyarországon kívánnak megélni, mit csodálkozol?

Medgar 2015.09.17. 11:06:30

@nemszólokmégegyszer: Annak, hogy Dánia svédnél jóval szigorúbb segélyezési rendszere nem felelt meg a csürhének mi köze a szakképzett magyarokhoz?

GERI87 2015.09.17. 11:25:34

@nemszólokmégegyszer:

25 éve megy a fika minden oldalról- jogosan - hogy mennyire korrupt és bürokratikus a magyar állam, kormány, a rendőrség, a hadsereg stb .
(Persze senki nem tett semmit).
Most meg ettől várják külföldön is és a magyar ellenzék is hogy 100%-osan, profin, problémák, fennakadások nélkül tegyék a dolgukat, olyan emberekkel szemben akik szarnak bele mindenbe és csak mennek előre...
És még így is, hogy mi voltunk a fő útvonal, egy gumibotos koki nem csattant el.

"Röszkétől Hegyeshalomig átszállítjuk őket, csak innen tűnjenek el. "

Már nem kell, úgy néz ki...
Na meg nehogy már a nyúl vigye a puskát!
Idejön a tömeg illegálisan, szarik bele az egész jogrendünkbe, a határokba, megcsúfolja a valódi menekülthelyzetben lévőket azzal hogy Európa közepén a 3-dik 4-dik biztonságos ország után akar menekültstátuszt kapni? Baszik regisztrálni és dobálózik mint egy féreg? Hát egy lófaszt!
Nem kell őket bátorítani!

Ha Németországnak annyira kellenek, akkor még Törökországban regisztráltassák magukat a menekültek, aztán lehet jelentkezni a német illetékeseknél, !ott helyben! és aki megfelel nekik, az vízummal, papírokkal mehet!
Ez így működik, ez így jogszerű és tisztességes!
Nem úgy, hogy Habib fogja magát és feketén átvergődik a bozóton át fél európán aztán rinyál hogy papírok, engedélyek nélkül vigyék germaniba.

Ezek akarnak itt munkát vállalni? Ki alkalmazna ilyen embereket?
Ha ezt megteszik, akkor majd pont a munkahelyi szabályokat fogják betartani....ja, persze.

Anyád a baráthal 2015.09.17. 12:43:53

@erol: Támogatom. Irány Grönland. Ott úgy sem elegendő a népsűrűség. Még abban is benne lennék, hogy az EU támogassa őket bundával meg usánkával :)
Sőt, ingyen vigyük őket oda.
süti beállítások módosítása