Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Madonna Taylor Swift pasijára hajt

2015. április 27. - prominent

 madonna-main.jpg

Az amerikai popdíva a napokban egy félmeztelen férfimodell fotóját posztolta Instagram profiljára. Erre felfigyelt az úriember is és randit kér Madonnától.

andrea.jpg

Az 56 éves énekesnő érdekes módját választotta, hogy felhívja magára a figyelmet. Instagramjára feltöltött egy számára idegen férfimodell félmeztelen fotóját. Hamarosan hozzászólások áradata érkezett a kép alá, arról tudakozódva, ki az a titokzatos szépfiú.

Nem telt bele pár napba és fény derült a férfimodell kilétére. A kérdéses úriember nem más, mint Andrea Denver, aki egyebek mellett Taylor Swift: Blank Space videójában is feltűnt. Andrea 1991-ben született Milánóban, tehát 33 évvel fiatalabb Madonnánál.

andrea2.jpg

Ám ez a fiatalembert cseppet sem zavarja, és a TMZ portálnak egy közeli ismerőse elárulta, hogy "randizna Madonnával", mivel "igazán vonzónak találja." Fotóit elnézve az Instagramján, nem csoda, hogy felkeltette Madonna érdeklődését, aki köztudottan a fiatalabb pasikra bukik.

-prominent-

forrás: mirror.co.uk

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr517404216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2015.04.28. 08:52:57

Ő egy heteró, akik buzipornóban szerepel, vagy egy buzi, aki heteró klipekben szerepel?

lezsír (törölt) 2015.05.16. 12:38:46

Madonna hátán felkapaszkodva, lottyadt vulváján át híressé válni még mindig lehetséges?
süti beállítások módosítása