Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Újkori Báthory Erzsébet: Vérben fürdik a modell

2015. április 17. - prominent

ver01.jpg

Retteg az öregedéstől, ezért elég szélsőséges megoldást választott a fiatalság megőrzéséhez, Báthory-tól vett bátorságot. A híres-hírhedt grófnővel ellentétben azonban Chanel beéri a disznók vérével. A család nem igazán repes az örömtől.

Részletek a tovább mögött!

A tizenkilenc éves modell iszonyatosan fél az öregedéstől, ezért disznóvérben fürdik. Annak ellenére, hogy vegetáriánus, szinte megszállott vérfürdőző. Becenevet is kapott: ifjú Báthory.

A Kaliforniából származó Chanel az MTV True Life (Igazi élet) című showműsorban beszélt. A rettentő módszerét megvédte, elmondta, hogy ezer éve is így tettek és működött.

"Attól tartok a legjobban, hogy megöregszem és ráncos leszek. Mindent megteszek, hogy ez ne történjen meg." - fogalmazott Chanel az MTV műsorának.

Chanel úgy gondolja, már most vannak ráncok az arcán és láthatóan öregszik. Állítólag a vér hamvasan és feszesen tartja a bőrét. Emellett naponta tízszer vízzel mossa az arcát, és a testét olívaolajjal, balzsamos ecettel és zsályával keni.

ver02.jpg

A lány nagymamája próbálja észhez téríteni és jobb belátásra bírni. A családja sem igazán van oda ezért az ötletéért és betegesnek gondolják a megszállottságát.

"Sajnálom, hogy a nagyi aggódik értem. Képtelen vagyok ezt abbahagyni." - fogalmazott Chanel.

A hentestől egy hatalmas vödörben viszi haza a vért, amit aztán beleönt a kádba és megfürdik benne. Az egyik napilap emlékezteti olvasóit, hogy Chanel valószínűleg a véres grófnőnek becézett magyar Báthory Erzsébet praktikáit vehette át, aki szűzlányokat mészároltatott le, hogy megfürödjön a vérükben. Ezt szerencsére Chanel nem csinálja, ő beéri az állati vérrel is.

-prominent-

forrás: dailymail

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr247375600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FikkFakk 2015.04.17. 19:59:57

Ez modell?

Hol rancosodna ez a csaj? Hizzon tovabb ilyen tempoban, mindig feszul majd rajta a bor...

Sandokohn - a maláj jiddis 2015.04.17. 22:35:19

Nem tudja a némber, hogy a vérnek ráncosító hatása van :-)
Vagy legalábbis mondhatná neki ezt valaki komoly arccal a brit tudósok felfedezésére hivatkozva.
Aztán lehetne ajánlani neki a tényleg öregedést gátló anyagot: lóspermát az ánusz belsejébe, mely csak természetes úton bejuttatva fejti ki pozitív hatását :-)))

Gábor Gévai 2015.04.18. 07:41:19

Igaza van mindkét előttem szólónak: a csaj kövérkés, egyáltalán nem sportos, és a lósperma csodákat tenne vele, olvastam én is a Natureben a brit tudósok kutatását...

flegmáné 2015.04.18. 12:11:27

A balsamic vinegar az magyarul balzsamecet. Nem balzsamos. Maga a cikk nem érdemel különösebb hozzászólàst, csak ez szúrta a szemem.
süti beállítások módosítása