Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Íme a 10 leggyönyörűbb nő a világon

2015. március 09. - prominent

nocskek.jpg

Szépek, kívánatosak és a férfiak kocsányon lógó szemekkel mustrálgatják őket. Nem véletlenül, hiszen igazán mutatósak. Sőt, tehetségesek és intelligensek is. Egy lista azon nőkről, akikre izgul a világ férfi (és talán női) populációja. Piszkos fantáziákat elengedni, valóban szemet gyönyörködtető látványban lesz része.

Lista a tovább mögött!

#10 Angelina Jolie

angelina-jolie-1600x1200-21322.jpg

Őt nem kell külön bemutatni. Azóta izgatja a férfiakat és nőket (!), hogy először megjelent a kamerák előtt az apjával, Jon Voighttal. Angelina a Lara Croft címszerepe után vált világszerte ismertté. Legnagyobb sikere a Demóna (Maleficient) volt. Színész alakítását egyszer Oscarral és három Aranyglóbusz díjjal jutalmazták. Híres férjével, Brad Pittel a világ egyik legjobban követett sztárpárjának számítanak. Jellegzetes a duzzadt ajka.

#9 Hayden Panettiere

hayden-panettiere-hd-wallpaper5.jpg

Színészi karrierje 11 hónapos korában kezdődött, amikor egy játék reklámfilmjében jelent meg. Panettiere több mint egy tucat mozifilmben tűnt fel (Lehetek az eseted, Hajrá csajok: Minden bele, Sikoly4)  és számos tv-filmben szerepelt. Talán egyik leghíresebb szerepe a Hősök (Heroes) című tv-sorozatban érte, ahol egy olyan lányt alakított, aki sérülések után meglehetősen gyorsan regenerálódik. Magánéletben éppen a sorozatbéli színésztársával, Milo Ventimigliaval alkottak egy párt, ám rövid ideig tartó románcuk után Hayden Vlagyimír Klicskóval vigasztalódott, 2014 végén egy kislánynak adott életet.

#8 Penelope Cruz

934_penelope-cruz-monica-cruz-778270825.jpg

A világ legszebb nőjének egyike. Spanyol származása miatt igazi különlegességnek számít, nem mellesleg pedig igazán jó színésznő. Már tizenhat évesen állt kamera. Nemcsak színészként bizonyított, de modellkedett is. Olyan márkáknak volt az arca, mint Mango, Ralph Lauren, L'Oréal. Filmes debütálását a Mindent anyámról (Todo sobre mi madre) című Almodóvar alkotásban láthattuk. Oscar-díjjal jutalmazták a Vicky Cristina Barcelona filmben nyújtott alakítását. Több híres partnere is volt, Tom Cruise, Matthew McConaughey és Orlando Bloom, míg kikötött Javier Bardem oldalán, akivel két gyermeke van.

#7 Scarlett Johansson

scarlett.jpg

Az amerikai modell, színésznő és énekesnő New Yorkban született, és már kicsi korától foglalkoztatta a kamera előtti tevékenység. Színészi karrierjét az 1994-es Világgá mentem (North) filmmel alapozta meg. Bár játszott a Reszkessetek betörők harmadik epizódjában, az igazi áttörést a Robert Redford rendezte A suttogó (The Horse Whisperer) főszerepe hozta meg számára. Valódi világsztárságot a képregényes filmekkel ért el. Fekete özvegyként feltűnt a Vasember második részében (Ironman2), és ez a karakter visszaköszönt a Bosszúállók (Avengers) eddigi részeiben valamint az Amerika Kapitány: A tél katonája (Captain America: The winter soldier), A nő (Her) eredetijében hallhatjuk a hangját, és lenyűgöző volt a Lucy című sci-fiben is. Formás idomait több moziban is megcsodálhattuk, legutóbb a Don Jon című filmben.

#6 Olivia Wilde

wilde.jpg

A híres tizenhármas a Doktor House sorozatból. Ki ne emlékezne a leszbikus enyelgésére, amire még nem igazán volt példa az amerikai televíziózásban főműsoridőben. Első igazi filmes szerepe volt a Szüzet szüntess (The Girl Next Door) című moziban, de feltűnt Justin Timberlake oldalán a könnyen és méltán feledhető Alpha Dog filmben. Madj a Tron: Örökség (Tron: Legacy), illetve komolyabb darabokban is megmutatkozott, mint a Lopott idő (In Time) illetve Lopott szavak (The Words). Születésekkor anyakönyvezett neve Olivia Jane Cockburn, ám tiszteletadás miatt Oscar Wilde családi nevét vette fel művésznévnek. Mindössze tizenkilenc éves volt, amikor egy iskolabuszon esküdött örök hűséget, nyolc év után vált el. Jelenleg Jason Sudeikis a párja, akitől 2014-ben kisfia született.

#5 Monica Belucci

beluccci.jpg

 

Az olasz származású Monica tizenhárom évesen kezdte karrierjét. A főiskolai évek alatt anyagi helyzete javítása érdekében modellkedett. A Dolce&Gabbana fekete-fehér reklámfilmjeiben is feltűnt. A francia nézők szerint ő a világ legszebb nője. 1991-ben a La Riffa című filmben Francesca szerepét játszotta, majd Drakula gróf feleségét alakította az 1992-es Drakula című filmben. Olyan sikeres lett, hogy ezután már válogathatott a filmszerepekben. A nemzetközi áttörést a 2000-ben bemutatott Maléna hozta meg számára. Játszott a Mátrix trilógiában és a Mel Gibson rendezte A Passióban Mária Magdalénát alakította. Magánéletével kapcsolatosan mindig szűkszavú, annyit azonban tudunk, hogy 1990-től, huszonöt éves korától körülbelül egy évig, az olasz fotós, Claudio Basso volt a férje. 1996-ban, a Szerelmi fészek forgatásán ismerte meg Vincent Cassel francia színészt. Házasságukból két kislány született: Deva (2004) és Léonie (2010).

#4 Dianna Agron

dianna-agron-hot-sexy-hd-wallpaper.jpg

Már háromévesen kezdett táncolni, s azóta is a tánc és a zene körül forog az élete. Több reklámszerep után megtalálták a filmek is, ám igazi áttörést a 2009-ben indult Glee: Sztárok leszünk című tv-sorozat által ért el. Ugyan játszott a Díva (Burlesque) filmben Cher oldalán, azonban leginkább az A negyedik (I am Number Four) filmből lehet emlékezetes, ahol akkori barátjával, Alex Pettyferrel játszott együtt.

#3 Jessica Alba

jessica3.jpeg

Mondani se kell, hogy rápillantva bizonyára sok férfi nadrágja kezd szűk lenni. Mi tagadás, ő egy valódi szexszimbólum. Ezt felismerte a filmes szakma is, hiszen ráosztottak több olyan szerepet, ahol bizony másodlagos nemi szerveit is mutogatni lehet. Ilyen a Sin City- A bűn városa vagy éppen a Fantasztikus Négyes (Fantastic Four). Bár ő ódzkodik ettől a szexista jelzőtől, szeretné, ha inkább színészi kvalitásai miatt tekintenének rá. 2001 és 2003 között Michael Weatherly-vel, a Dark Angel egyik szereplőjével élt párkapcsolatban, majd három év együttlét után hozzáment Cash Warren filmproducerhez. 2008. június 8-án Jessica Alba egészséges gyermeknek adott életet, aki a Honor Marie Warren nevet kapta.

#2 Emmanuelle Chriqui

emmanuelle-chriqui-5.jpg

Ne szórakozz Zohannal (You Don't Mess with the Zohan) filmben lehetett őt látni, igen, úgy meg...ták, mint szél a konyhaajtót. Ennél többre egy ideig nem is számíthatott, mígnem felfedezte őt az HBO és neki adta a Törtetők (Entourage) egyik szerepét. De feltűnik még a Borgiák (The Borgias) tv-sorozatban is.

#1 Nina Dobrev

nina-dobrev-tvd-02.jpg

A Vámpírnaplók (The Vampire Diaries) című tv-sorozat sztárja Szófiában született, de két éves korában a szüleivel a kanadai Torontóba költöztek. Szerepelt a Degrassi gimi című sorozatban a hatodik évadtól a kilencedik évadig, ahol Mia Jonest játszotta. Dobrev eleinte modellkedéssel próbálkozott. Az így kapott reklámszerepei miatt felfigyeltek rá, és ezután kapott néhány kisebb filmszerepet. 2011-ben Kellan Lutz mellett szerepel a The Killing Game című filmben, és szintén ebben az évben feltűnt a The Roommate című horrorban. Szeret utazni, fõként Európa országaiban barangol szívesen. Szeret úszni, sziklát mászni, snowboardozni és lovagolni is. A szerelmi életérõl nem sokat tudni. A hírek szerint 2010-ben a The Vampire Diaries forgatásán összejött a nála 11 évvel idõsebb szívtipróval, Ian Somerhalderrel. Kapcsolatukat sokáig titkolták a nyilvánosság elől, majd 2013-ban szakítottak.

-prominent-

Forrás: ravebin.com

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr557253633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Netuddki. 2015.03.10. 13:23:35

Éééééééés? Ennyi?

Günther von Kastenfrosch 2015.03.10. 13:31:13

Hááát...

A szépségen talán kár is vitatkozni, mert szubjektív fogalom, mégis zavar a lista egy kicsit: ha ez egy "időtlen" lista, akkor azért hiányzik belőle pl. Marilyn Monroe. Ha a még élők listája, akkor pedig Cindy Crawford. Nem vitatom én, hogy az itt felsoroltak is szépek, na de Scarlett Johansson azért nem egy Catherine Zeta-Jones....

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2015.03.10. 13:39:27

@doggfather: pont akartam. Sofia Vergera is hiányzik innen!!!

MrMundr 2015.03.10. 13:41:23

+2
Alicia Vikander
Eva Green

azzer 2015.03.10. 13:48:09

+
Emily Ratajkowski

indapicsa 2015.03.10. 13:53:22

Hát... vannak azért érdekes dolgok. Pl. Ennek a Dianna Agron-nak utána kellett néznem, mert azt sem tudtam kiféle-miféle. Azért 4.-nek bedobni kicsit erős sztem. Megan Fox meg Salma Hayek azért az én listámra tuti ráfért volna...

2015.03.10. 14:00:09

Eléggé szubjektív a lista még ha a kedvelt színésznőim egy része benne is van.

panaszmuki · http://meisz.blog.hu 2015.03.10. 14:02:34

Ez maximum a 10 legszebb SZINÉSZnő, de még az sem.

zsoci 2015.03.10. 14:09:40

Angelina Jolie? Ne már Olivia Wilde? Jaj! Scarlet Johanson...
Akkor más sokkal inkább Patsy Kensit és Jeniffer Morison. De még jöhet Mercedes Mashön, Emily Procter, Sascha Alexander, Cote de Pablo, Stana Katic és még sorolhatnám.

Rwindx 2015.03.10. 14:09:50

Háromról életemben nem hallottam (köztük az első kettőről), nem csúnyák, de azért személyesen ismerek szebbeket... AJ pedig szép nő VOLT, amíg csontvázt nem csinált magából.

Legvidámabb Balfasz 2015.03.10. 14:10:06

Ha lemegyünk Hayden Panettiere szintre, akkor ott már bejön a képbe Kaley Cuoco, és akkor onanntól nincs megállás, egymillió tök ugyanolyan kerekseggű miss aprilis falinaptár van, szóval szerintem picit magasabban húzzuk már meg a vonalat...

nem várt fordulat 2015.03.10. 14:15:56

Milla Jovovich is bűn ronda, azért nem fért ide.

archangel 2015.03.10. 14:17:14

Hayden Panettiere PS nélkül egy kikerekedett törpe. (és most nem a terhességére utalok), Angelina, aki személyes kedvencem volt, mára árnyéka önmagának. Nina Dobrev??? Annyira szürke a csaj, hogy a Bulgáriában az Aranyparton 20m-enként szebb lányban lehet megbotlani. Semmi nincs a lányban.
Akiket az előttem hozzászólók írtak inkább valók erre a listára, különösen Sofia Vergara.

Krisz101 2015.03.10. 14:18:28

nevetséges lista. angelina dzsoli :-/ jaj... már csak julia roberc hiányzott a priti vumen jó nyálas, sablonos említésével. meg a túlhájpolt dagi johannson aki kb 22 éves koráig volt jó csaj, és ahogy öregszik baromira kezdenek kijönni a rasszjegyek rajta, libazsírosodik szépen.

ebben a listában 2 embernek, Beluccinak és Cruznak van helye, ők hoznak a szépség mellett egy olyan királynői, arisztokratikus szinvonalat, ami a címhez méltó. Nem véletlen, h előbbit megcsípte, és két gyereket is csinált neki Vincent Cassel, aki kb a legnagyobb spiler a filmszakmában, nah szóval nem lepődtem meg amikor ő kapta le :D

Aston Kanál 2015.03.10. 14:22:00

Teny, hogy egyiket sem rugnam ki az agyambol, de szemelyes velemenyem szerint 1. Monica Belucci 2. Emmanuelle Chriqui, a tobbiek meg mintha nem is ebben a ligaban jatszananak. Az meg vegkepp vicces, hogy pl. Scarlett Johansson vagy Dianna Agron egy listan szerepel az elobb emlitett ket novel.

Nbl 2015.03.10. 14:30:51

Köszönjük. És most lássuk őket smink és PS nélkül.

froton 2015.03.10. 14:38:31

Na és hol van Kelemen Anna, Gáspárné Bea? :))))

Nbl 2015.03.10. 14:44:04

@archangel: Már vártad, h elsüthesd, ugye? Kicsit segítek a szövegértésben: "És most lássuk őket smink és PS nélkül." = Véleményem szerint a lista már csak amiatt sem ér semmit, mert sminkkel és PS-sel gyakorlatilag bárkiből lehet qrva jó nőt csinálni, ad abszurdum még belőled is.

archangel 2015.03.10. 14:53:02

@Nbl: Segítek, bár lehet összetett lesz neked: mindig jön valaki aki hirtelen smink és PS nélkül akar nőket látni. Mert az életszerű. Az utca is tele van nőkkel, akik nem sminkelnek, nem hordanak alakformáló ruhákat, nincsenek megműtve, a hajuk festve és belőve...
Ha a blogger az amúgy Victoria's Secret elvárásainak is megfelelő Kiss Gizikét és Sharon Smith nevű helyi szépségverseny győztesét linkeli, akkor azokon is lenne smink, talán PS vagy jobb-rosszabb megvilágítás, de miattuk senki nem kommentálna vagy kattintana. A cikk színésznő(cské)kről szól. Remélem sikerült fényt gyújtani.

És nem, nem lenne belőlem jó nő, mondom ezt fotósként és retoucherként.

Nbl 2015.03.10. 15:00:23

@archangel: Azt honnan veszed, h a cikk színésznőcskékről szól? A cikk címe: a 10 leggyönyörűbb nő a világon. És igen, ha ezeket keressük, smink, PS és műtét nélkül illene összehasonlítani, még ha ezt fotós retoucherként nehéz is beismerni.

De hová tűnt Columbo felesége? 2015.03.10. 15:05:45

Minden, ízlés alapján készült lista érthetően szubjektív. Ez is az. Ízlés dolgában pedig nem lehet igazságot tenni.

Nálam e 10 hölgy közül egyedül Monica Belucci lenne ott egy képzeletbeli tízes listán.

Akiket élőben ismerek (az itt felsoroltak közül senkit sem láttam így), azok közül is sokan "beelőznének" az itt lévők közül párat.
De eszemben sincs ilyen listákat gyártani, teljesen felesleges, mert nem tudok legszebb 10 hölgyet megnevezni.

Nbl 2015.03.10. 15:05:58

@archangel: Elírtam az előzőt, sorry. Helyesen: ad abszurudum még belőlem is.

kewcheg 2015.03.10. 15:10:35

állítólag Morzsinai Erzsébet is szép volt. Csak belaffantott neki 1 király....

KisBéla 2015.03.10. 15:15:39

Hú, barátom, ennyi erővel Anyám is blogolhatna.
Ritka egy alacsony színvonalú bejegyzés, fos képekkel, fos szöveggel, fos lista.

2015.03.10. 15:19:45

OK nagyjábúl egyet is értek :D de legyen egy rövid hajú nő is, íme az általam preferált :D
plus.google.com/u/0/+Kor%C3%B3diAntal/posts?pid=6117166718425106642&oid=104542445753467683625

khell 2015.03.10. 15:24:41

@Nbl: Ezzel tipikusan a csúnya vagy teljesen átlagos nők nyugtatják magukat. Komolyan el is hiszik, hogy egy profi sminktől a férfiak kiugranának a nadrágjukból tőlük.

El kell keseritselek, akiktől a férfiak tényleg beindulnak, azok nem csak a festéktől meg a fodrásztól néznek ki úgy, ahogy.

De, ha ettől jobban érzed magad, akkor gondold azt, hogy igazából te is fent lehetnél a listán, csak nem jó a kozmetikusod.

Kelly és a szexi dög 2015.03.10. 15:35:02

a listán levő legtöbb max a korához képest néz ki jól...

sélli_ 2015.03.10. 15:42:26

Ez egy idiota lista. Penelope Cruz ugy nez ki mint egy rajzfilmfigura. nagy az orra, szeles a szaja, olyan mint egy cuki beka. Sosem ertettem mit esznek rajta az emberek.

Madchen Amik hun van??? Igaz nem mai eresztes, de szerintem top 3 ban benne lenne a helye.

Parajpuding 2015.03.10. 15:44:16

És ki szerint ez a 10 legszebb nő? Mert pl. nekem max kettő szép. De van köztük igen rusnya is.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2015.03.10. 15:53:04

BeLLucci, basszus, tanulja már meg végre mindenki, ha már olyan híres! Mert értem én, hogy ez a "moncsicsi" országa, meg "rafaelló", "boticselli", de ha kimondani nem is tudjuk, legalább leírni helyesen illene. Elvárhatja tőlünk, bódult rajongóktól.

Ilyenkor természetesen mindenkinek vannak még további egyszeri vagy visszatérő kedvencei a jelenből vagy a közelmúltból, Rebecca Romijn, Angie Harmon, Elizabeth Shue, Kate Beckinsale, Jennifer Garner, Jennie Garth, Sidney Penny, Leighton Meester, Talisa Soto, Michelle Borth, Diane Kruger, ismert és alig ismert színésznők az utóbbi évekből, ha már leszűkítettük a kategóriát ennyire. És Natalie Portman? Charlize Theron?! És magyarok is lehetnek? Osvárt Andrea? Vagy a nem színésznőkét híres Shania Twain? Nehéz eldönteni, hogy időben mennyire mehetünk vissza, de ha egy kicsit is jobban, akkor is áradnak újabb nevek. :-) Ez már csak így van. És ha legalább egy nyúlfarknyi szerepet eljátszana Catherine Middleton, nálam nagyon befutó lehetne. :-))

rarrarrarrar 2015.03.10. 15:58:05

Szegény Jolie ha megtudja, hogy a legnagyobb sikere a Maleficient volt rögtön szörnyé válik...

Tudományos libsizmus 2015.03.10. 16:03:35

Scarlett Johansson a legszebb. A második Monica Belucci. Ez nem vitás.

Tudományos libsizmus 2015.03.10. 16:04:38

@sélli_:
Ja, az egy kibaszott ronda nő szerintem is.

Tudományos libsizmus 2015.03.10. 16:10:09

@Krisz101:
Ha már itt tartunk, azért Vincent Cassel is mutatja ám azokat a rasszjegyeket, mióta kezd öregecskedni:)

Phátyol Ferenc 2015.03.10. 16:14:17

Szarlett Johansson konkrétan ocsmány amellett, hogy semmi kisugárzása és tehetsége nincsen. Meg csöcse sem. Fel nem foghatom mért tolják ennyire, rengeteg filmet tönkretesz, hogy ez a nyomorult benne szerencsétlenkedik.

neuro34 2015.03.10. 16:16:57

Eleg hasonlo az izlesunk a bloggerrel, en legalabbis csupa gyonyoru not latok a kepeken, es ha nem is a top10-ben, de azert eleg jo helyen szerepelne barmelyik emlitett holgy az en toplistamon is - ellentetben nehannyal, akik a kommentekben szerepeltek, bar kimondottan csunya azok kozott sem volt.

Nemelyik kep mondjuk nem igazan elonyos, Dianna Agronrol ennel szinte csak jobbakat talaltam. :)

Pl. ezt, PS nelkul, de sminkelve:

images4.fanpop.com/image/photos/24200000/Dianna-dianna-agron-24273476-820-1218.jpg

vagy ezt, ami mar klaszzikus magazinfoto (de eleg jol visszaadja azt, ahogy kinez a csaj):

www.blogwaggon.com/wp-content/gallery/dianna_agron/dianna_agron01.jpg

Bar egy ilyen listat eleve remenytelen osszeallitani, ha megis megprobalkoznek vele, valoszinuleg hozzairnam en is Salma Hayeket, Megan Foxot, es a regi, csucsformajaban levo Catherine Zeta-Jonest. (Meg meg millio masik nevet, akik most nem jutnak eszembe - Marion Cotillard is jo esellyel odaferne, Halle Berry-t is emlitette valaki, az se rossz tipp...)

A masik, hogy vannak olyan holgyek, akik nem klasszikus, hibatlan arcu, modellalkatu szepsegek, de olyan kisugarzasuk van, amely okan en pl. vonzobbnak tartom oket, mint nemelyiket a fent felsoroltak kozul. Ilyen pl. Natalie Portman, Keira Knightley, vagy epp Jennifer Morrison.

Krisz101 2015.03.10. 16:18:57

@Tudományos libsizmus: hmm... mire gondolsz :D lemaradtam vmiről :D ...? néztem a wikin és nem írják h akár a faterja zsidó lett volna, pedig szokták. tudatlan vagyok :D ?

Tudományos libsizmus 2015.03.10. 16:26:37

@Krisz101:
Szemrevételezés alapján gondolom.
Különben kétségtelen, hogy Johansson az utóbbi években kezd formátlanodni.

Dersu Uzala · https://www.youtube.com/watch?v=ct_7VNF0_jQ 2015.03.10. 16:32:00

Egy olyan "szépnő" lista amin rajta van Angelina Jolie, számomra (ismétlem számomra) nem hiteles! Ja és igen: nekem Halle Berry +1.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2015.03.10. 16:32:29

"A Világ legszebb NŐJÉNEK egyike" és "Már 16 évesen állt kamera." Mindez közrefog egy olyan mondatot, amit az áltisiben is visszabasznának, hogy "Kisfiam, maga makimajomnak készül, vagy embernek? Nah, akkor ne úgy fogalmazzon, mint egy diftériás hörcsög, közhelylázban kimúlás közepette."

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2015.03.10. 16:36:29

@Dersu Uzala: sztem a szép és tehetséges színésznő az pl. Diane Venora. De ő nemigen fog ilyen listákra felkerülni.

conmorientes 2015.03.10. 16:40:59

És hol van Selmeczi Gabriella ? :)))))))
Ja tudom, a levesben...

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2015.03.10. 16:43:00

10. - Angelina - nem szép.
9. - Hayden - átlagos skandináv.
7. - Scarlett - átlagos skandináv.
4. - Dianna - semmi különös.
3. - Jessica - semmi különös.
1. - Nina - semmi különös.

A többi tényleg szép.

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2015.03.10. 16:44:07

"Az olasz származású Monica"

Egy olasz származású olasz? Furcsa...

dr. mesterséges színezék 2015.03.10. 16:52:15

"Sok jó pina porosodik falun."
(ismeretlen)

victor vacendak 2015.03.10. 16:54:10

ha a tíz legrondább listáját kéne összeállatani akkor kb. stimmelne is a dolog.
10. a tepsiszájú vézna zombie,
9. a szopott gombóc fejű gnóm,
8. a ronda latina tipikus példája,
7. a duci kacsafej,
6. a kockafejű masszív korintoszi oszlop lábú se mellű
5. a legközhelyesebb "szép" nő
4. húvazze, jelző sincs rá
3. bajusz, szemöldök + vastag smink
2. látta ezt már valaki photoshop nélkül 2014-ben? én igen. ET-nek kevesebb a ránca.
1. ha az átlagos fej és apiszkafa ikszláb elég az elsőhelyhez, akkor ő a nyerő...

már az agyfasz, hogy ők a legyönyörűbb nők (vajon mindenkit szájbavett a szerző?), mert még a celebek között is csak a futottak még kategória. minimum 50 klasszikus értelemben szebb nő van csak a színészek között. és akkor a modelleket ne is említsük...

Chubbie 2015.03.10. 16:57:48

Szerintem Marilyn Monroe nem volt annyira szép...

Estevez atya 2015.03.10. 17:00:30

Szerintem pedig kereső-kulcsszó SEO magnet neveket soroltak fel.

sélli_ 2015.03.10. 17:14:22

@Tudományos libsizmus: Bocs, nekem nagyon nem jon be :) Bar ez a szep az egeszben: nem vagyunk egyformak. Mindenkinek mas tetszik. ami neked bejon, nekem nem es vica versa :)

Secnir 2015.03.10. 17:14:32

ez meg milyen lista?
monica belucci?
olivia wilde?
hayden jospeh, vagy mittomén?

már ne is haragudj, de ültél már reggel a HÉV-en? nagy részüknél kategóriákkal szebbeket látok - smink és fotóbolt nélkül!

ljubityel 2015.03.10. 17:18:23

Egy dolog egy photoshop-olt kép, egy másik a nőies kisugárzás!
Audrey Hepburn és Anne Hathaway!
Na csak azééé....

dr. mesterséges színezék 2015.03.10. 17:19:54

@Secnir: A Bellucci- és fölötti szint mondjuk ritka a HÉV-en, de igen: usák és német kollégáim egyetertettek abban, hogy a gyár összeszerelő soráról szemelt lyányokkal le lehetne verni a színésznők fizetését Hollywoodban.

Tudományos libsizmus 2015.03.10. 17:22:06

@sélli_:
Cruzra írtam, hogy ronda. Akárcsak te.

Tudományos libsizmus 2015.03.10. 17:22:37

@Tudományos libsizmus:
Mármint hogy akárcsak te is rondának tartod.

Ildiko Espinas 2015.03.10. 17:26:34

@Phátyol Ferenc: Hát a Match pointban pl. zseniális volt!

neuro34 2015.03.10. 17:29:16

Nah, Androsz maris ravilagitott a feladat nehezsegere azzal, hogy megemlitette Kate Beckinsale-t, akirol valamiert eszembe jutott Amber Heard (Johnny Depp ujdonsult neje), es aztan sorra jottek a nevek, Marissa Tomei, Diane Lane, Mary-Louise Parker, Lauren Graham, Morena Baccarin, es meg van eleg sok, akinek csak az arca van meg, a nevek nem jutnak eszembe.

"Apro" kritikai megjegyzes: Androsz, te ugyanugy elirtad az egyik balvanyod nevet, mint a blogger. (Sydney Penny)

Nem elsosorban neked szol, csak mar az agyamra megy az ezzel kapcsolatos ertetlenseg: mindannyian hibazunk neha, es aki gyakran, rendszeresen ir, annal az eliras/elgepeles - a mennyiseg okan - gyakrabban elojon, mint masnal, akarmennyire gondos vagy igyekvo egyebkent az illeto.

Egy hasonlattal tudnam szemleltetni a dolgot: ellenem meg soha nem inditottak pert orvosi muhiba miatt, es - mivel nem tervezem elvegezni az orvosit - ezutan se fognak. Ettol meg nem leszek alkalmasabb arra, hogy megmentsem az eleted, ha valami bajod van, mint az az orvos, akit esetleg mar bepereltek 2-3 alkalommal, de amugy erti a dolgat.

Nem az ilyen hibakon mulik a cikk erteke, amig belul van egy esszeru hibahataron, es az elgepelesek/tevedesek nem mennek az erthetoseg rovasara. (Ezzel egyutt, a nevekre tenyleg nagyon oda kellene figyelni!)

El kene felejteni mar a minden hibara azonnal lecsapo, bunteto mentalitast, nem vezet eredmenyre. (Illetve dehogynem, csak az az ut nem ilyen sugarzo szepsegek iranyaba vezet, inkabb a sok-sok maganyos ora a jellemzo jutalom, meg akkor is, ha netan emberek kozott vagy kozben...)

A folytonos hibakereso uzemmod helyett inkabb meg lehetne probalni az ertekeket kimazsolazni egy-egy a figyelmunket felkelto cikkbol, es az energiakat arra forditani, hogy ezekhez tegyem hozza a gondolataimat, ahelyett, hogy beallnek milliomodik arctalan fikazonak, epp elegge tele van mar veluk mindenkinek a ... nete.

Meg az is lehet, hogy van odakint valaki, aki kivancsi lesz arra, amit valoban mondani akarsz, szoval megeri inkabb olyasmire (fel)figyelni a vilaghalon, ami teged is erdekesebbe tesz.

Ahogy emlitettem, Androsz, bocs, hogy rad hivatkoztam, nem elsosorban neked szol, csak te biztositottad a peldat az elgepeleseddel. Vegigolvasva az osszes kommentet, eleg egyertelmu, hogy mire gondolok.

Jellemzove valt a "kikerem magamnak, hogy nem vagy tokeletes" szemleletu kommenteles, vagy hogy konkretan a cikkhez is kapcsolodjak, ha a csaj nem hibatlan, akkor - idezek - "ocsmany, ki...szott ronda, kikerekedett torpe, tulhajpolt dagi, tepsiszaju, kockafeju"... Ugyan mar!

Ha en lemegyek a hetvegen a helyi csehoba, es felbukkan a cikkben, vagy a kommentek kozott (komolyan) megemlitett BARMELYIK no tokeletes masa, en bizony azok kozott lennek, akik szivesen meghivjak egy italra a holgyet, es nagyon nem lennek egyedul...

dr. mesterséges színezék 2015.03.10. 17:32:13

@Phátyol Ferenc: Csöcse mondjuk több van, mint tehetsége.
Szemben pl. Erin Karplukkal.

R0fike 2015.03.10. 18:06:19

Többször megállapítottam, hogy nem egyezik az ízlésünk, de azt is mondhatnám, az indexesek nem értenek a nőkhöz. :D

sélli_ 2015.03.10. 18:27:08

@Tudományos libsizmus: Ja, elnezest azt hittem szarkasztikusan mondod, es szerinted szep. akkor viszont VEGRE: valaki ugy latja ahogy en, hogy csunya szegeny.. egybol az jut az eszembe akarhanyszor ranezek hogy karikatura...

Giggsy · http://sgtgiggsy.blogspot.hu 2015.03.10. 18:33:54

A szépségen kár vitázni, de a listán azért van mibe belekötni. Mármint abba a részébe, hogy ezekre a színésznőkre izgulna most a világ férfilakossága.
Angelina Jolie utoljára olyan 5 évvel, és vagy 10 plusz kilóval ezelőtt volt kívánatos. Most egy csontváz. Inkább rémisztő, mint szép.
Hayden Panettiere szép, cuki, de a szó szoros értelmében évekkel ezelőtt eltűnt a színről.
Penélope Cruz hasonlóképp, de neki legalább évei voltak, hogy az emberek agyába égesse magát.
Scarlett Johanson vitán felül áll (bár számomra érthetetlen, simán tökutolsó helyre tenném ezen a listán, és nekem a top 100-ba sem férne bele a sísánc formájú orrával és farkastorkos állású szájával)
Olivia Wilde helye szintén megkérdőjelezhetetlen.
Monica Bellucci gyönyörű, de azért 50 körül már nem igazán versenyképes a fiatalokkal. Bár igaz, a képek alapján még most is lélegzetelállító.
Dianna Agron annyira minden férfi álma, hogy én konkrétan még csak nem is hallottam róla.
Jessica Alba örök, és alap. Nagyjából a szépség szinonimája.
Emmanuelle Chriqui számomra szintúgy, sajnálatos módon a filmes karrierje gyakorlatilag a nemlétező kategóriába tartozik. Hiába tartom gyönyörűnek, meglepődnék, ha 10-ből akár csak 5 férfi ismerné névről, vagy arcról.
Nina Dobrev pedig ismert, szép, bár számomra nincs meg benne az az X faktor, a helye végülis érthető a listán.

@dr. mesterseges szinezek: Erin Karpluk szerintem tök cuki. Nem az a klasszikus értelemben vett szépség, de simán az a csaj, akit gondolkodás nélkül elvennék feleségnek. Nekem mondjuk Tatyana Maslany hasonló kategória még. Elképesztő az a csaj. Jól is néz ki, és valami hihetetlenül tehetséges színésznő, kábé nulla elismertséggel (jó, volt egy Golden Globe, vagy Emmy jelölése - nem tudom melyik - de ahhoz képest, hogy egy drámai sorozatban cirka hét-nyolc karaktert úgy tud hozni, hogy egy pillanatra sem jut eszembe, hogy mindet ő játsza, azért nem akármilyen teljesítmény)

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2015.03.10. 18:38:57

@neuro34: Van igazság abban, amit írsz, és elismerem, hogy a Sydney névben mindig megtéveszt Sidney Poitier és Sidney Lumet. Az is nagy igazság, hogy nem jó állandóan a helyesírásba belekötőkkel találkozni, főleg ha ők más nem is írnak.

Az itt a gondom, hogy e pillanatban ezen az oldalon 8 (nyolc) esetben van a téves Belucci névalak leírva, és összesen 2-szer jól, ebből az egyik az enyém volt. Kiemelendő, hogy jobbra a felhőlinkek vagy mik között is rosszul van írva. És tudjuk, hogy szinte mindenhol rosszul írják. Nem egy elég kevésszer emlegetett színésznőről, hanem egy sokszor emlegetett sztárról van szó.

@Secnir: "nagy részüknél kategóriákkal szebbeket látok"

Kategóriákkal? Melyik HÉV-vel szoktál menni, mert akkor én is odaszokom.

A poszt és a hozzászólások valóban nem tisztázzák nemcsak a kort – Diane Lane csak azért maradt le a listámról, mert próbáltam nem elmélyülni az időben, pedig tényleg meseszép nő –, hanem a 'leggyönyörűbb' fogalmát is. Férfiszemek legeltetése ügyében elvárható a látványosan nőies test is? Vagy belefér az, hogy ha egy kedvencet meglátok valahol, akkor örülök neki, mert elbűvöl az arcának szépsége? Vagy az sem baj, ha igazából nem mondhatnánk szépnek, de piszokul dögös, nőies, csábító, úgy is, hogy nem pakolja ki a tehetségét? Famke Janssen, Connie Nielsen, Gina Gershon, Kathleen Quinlan például bármikor. Carrie Fisher rabszolganőként mindmáig rajongás tárgya.

És az is beleszámít, amit a kor kapcsán már írtam, hogy ma már nem tündököl egykori szépségében, de filmekben és nosztalgikus emlékképeinkben az örök szépségek között kell neki helyet adni? Monroe is volt néha rendkívül szép. Linda Harrison, Grace Kelly, :-)

Egyébként az sem mindegy, hogy fénykép vagy film. Van, akit nagyon széppé tudnak tenni egy eltalált fényképen, PS nélkül, és sokan vannak, akik valójában akkor nagyon szépek, ha látjuk őket mozdulni, elmosolyodni.

Évtizedek óta kutatom a női szépség témakörét, csak szórványos elméleti eredményekkel, viszont a kutatás sokkal élvezetesebb, mint bármi más. :-D

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2015.03.10. 18:42:07

Ja, Görög Zita, Herczku Ágnes, Palotás Petra, Marsi Anikó nem játszottak véletlenül valamiben. :)

@Secnir:-nek és a hozzá hasonlóknak annyiban igaza van, hogy délután én is láttam az utcán egy lányt, aki akkor, ott nagyon szép volt, és nem ez az egyetlen eset. Viszont őt senki nem ismeri, sajnos még én sem.

dr. mesterséges színezék 2015.03.10. 18:43:11

@Giggsy: Pontosan erre gondoltam: úgy lehet közel 0 imsertségű szép és tehetséges színésznőket sorolni, hogy többévnyi nemzetközi filmes múlt áll mögöttük, csak pl. rosszul viszonyulnak a szereposztó díványhoz.

És még nem mentünk le igazán vidékre...

Érdekes 2015.03.10. 19:06:35

@azzer: Az emily ezek közül a legjobb kb, utána az alba, többi nem nagy cucc fél kiló smink nélkül

Érdekes 2015.03.10. 19:09:35

@MrMundr: eva green...ettől kivagyok, mint szép nő :D testre 5ös fejre 1-es, inkább mekis zacsit rá

i.huffpost.com/gen/1660407/thumbs/o-EVA-GREEN-facebook.jpg

tiszta szépségkirálynő :D:D:D:D:D:D:D:D

pythonozok · http://visszabeszelo.blog.hu 2015.03.10. 19:18:47

Átlagos csontkollekciók többségükben.
Nem is tudom, van-e köztük olyan, amelyik valóban tetszik. Millió szebbet találni a budapesti utcákon.

neuro34 2015.03.10. 20:02:05

@Androsz: Csak mondom, hogy en is rogton beleszaladtam a kesbe, Marisa Tomei nevet megszokasbol siman elrontottam, pedig nyilvan az ember igyekszik figyelni, ha mar eszt akar osztani. :)

Nyilvan mindenkinek a kornyezeteben van/volt egy-ket olyan lany, aki felvette a versenyt a felsoroltakkal, en is ismerek nehanyat. Ok biztosan BKV-n is ulnek neha, meg az utcan is szembe tudnak jonni. De ezek a lanyok eppugy kiemelkedoen szepek, mint a fent emlitett, ismertebb tarsaik, csak ok nem hiresek emiatt.

Ha van az orszagban mondjuk egymillio fiatalnak mondhato no (hasrauteses alapon), akkor mar csak a matek alapjan is van koztuk kb. 5-10000, aki az evfolyam szepe volt a suliban... Rajuk nehez lenne azt mondani, hogy atlagosak, pedig szo szerint tobbezren vannak, csak Magyarorszagon.

gizmo26666 2015.03.10. 20:03:56

Monica belucci-nak az egyik szeme lejjebb van, mint a másik. Ha fotózzák, akkor vagy belefésülik a hajáét a fél arcába, vagy photoshop-al korrigálják. Mióta észrevettem, nagyon zavar.

gizmo26666 2015.03.10. 20:05:00

Amúgy a legjobb nő Lendvai Ildikó, ezen kár vitázni.

gizmo26666 2015.03.10. 20:08:02

Hayden Patrienne 155 centi, ha szembejönne az utcán észre sem venném, mert alatta van a látómezőmnek

gizmo26666 2015.03.10. 20:09:13

Olivia Wilde meg olyan, mint egy jégcsap. Szép, de nem mozgat meg az emberben semmit.

átlátó 2015.03.10. 20:20:56

Oszt a lecsót hogyan szereted?...mert én igen erősen fiam.

Nzoltan 2015.03.10. 20:34:44

Catherine Denuve, Liz Taylor a genetikailag dupla soros szempilláival.

nevemvani 2015.03.10. 21:17:47

+ Rachel Mcadams és Amanda Seyfried

Foxtrotty 2015.03.10. 22:12:37

Dobrev Nina és Dobrev Klára között nem éppen Apró a különbség. Előbbit sunáznám, utóbbira miattam nem kell féltékenykednie Qrcsánynak

Jazo 2015.03.10. 22:47:00

Én nem tudnék semmiképp sem top 10-et megjelölni, annyira másért szép minden nő, a rengeteg rassz-ról nem is beszélve. A listához tehetnék rengeteg nevet, de most csak egyet teszek, aki így hirtelen az eszembe jutott: Aishwarya Rai

megamovieboy · http://europeanphalanx.blog.hu/ 2015.03.11. 10:23:22

@victor vacendak: Monica Belucci kilóg a listából, mert ő legalább nőnek próbál kinézni. :)

cselaxi 2015.03.11. 10:48:11

@anyahajókabinajtóhajtogató: Láttad friss képeit? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

victor vacendak 2015.03.11. 16:55:22

@megamovieboy: jó, legyen, bár maximum a saját korosztályában lenne esélye az első tízre. de a javára írom, hogy nem egy amorf sz.rzsák, mint a kardashian, aki volt ey idióta magazin szerint a legjobb nő is a világon. maximum hánytatónak, ha nincs kéznél ipecacuana.

Le Orme 2 2015.08.04. 01:01:49

Fájóan hiányzik Hegedűs Zsuzsa és Lendvai Ildikó.

Krumpli Bogart 2015.08.04. 11:29:03

Csak Klicskóné, meg Jessica Alba valóban szép NŐ a felsoroltak közül. Klicskóné a legszebb.

Olivia Wilde lófejű, mint Demcsák Cápafogsor Zsuzsa, ráadásul hideg a tekintete.

Angelina Jolie pedig mindig is andogün/biszex volt, sosem tudtam nőként gondolni rá, most pedig, hogy a műtétek hormonálisan is betettek szegénynek, durván férfiasodik és tiszta apja lett. Nekem szimpi, nem is akarom bántani, csak a szép nő kategóriába nálam nem fér bele.

Scarlett Johansson tojásdad arca és alacsony homloka primitív vonásokat ad, nagggyon nem tetszik.

A többi csaj szabályos, karakter nélküli arc, teljesen feledhető....

Én meg egy ronda, elhízott, rosszindulatú vénasszony vagyok.

Krumpli Bogart 2015.08.04. 12:00:33

@Androsz: Katalin hercegné nekem is nagyon tetszik (ellentétben esetlen cula, kosorrú, fájdalmas fingszagoló anyósával, akiért oda volt a fél világ).

Jennifer Garner..... Érdekes, hogy ma az ilyen típusú nők sok pasinak bejönnek. Szerintem ő is bántóan maszkulin és trampli, természetes nőiesség egyáltalán nincs benne.

Nekem a NŐ: Audey Hepburn.

Krumpli Bogart 2015.08.04. 12:10:44

@ljubityel: Igen, a kisugárzás....
Nekem pl Sharon Stone a kedvencem ebből a szempontból.
Van benne valami, ami nagyon megfog, nagyon szimpatikus, de mégis nagyon irigylem.

Nagyon bírom azt a nőt! :))))

Krumpli Bogart 2015.08.04. 12:20:13

@neuro34: A nyelvtannácizással kapcsolatos gondolatokkal teljesen egyetértek.
Továbbá kiegészíteném azzal is, hogy irritáló módon megszaporodott azon kommentelők száma, akik azonnal lehülyézik, politikailag besorolják, azt, akinek eltérő véleménye van.
Én az ilyeneket nagyon durván trágár válasszal szoktam visszaverni (van erre egy sablonszövegem, mert alapvetően nem vagyok trágár) .... akkor nagyon megsértődnek és kiakadnak a trágárságon.

Jó lenne, ha a blogokban egyszerűen csak beszélgetnénk....

Krumpli Bogart 2015.08.04. 12:28:47

@Androsz: Máskor oda kell menni:
- Csókolom a kisztihandját, bemutatom magamat...
A női szépséget tanulmányozom, s kutatómunkámhoz szükségem lenne az ö segítségére.

:))))

Krumpli Bogart 2015.08.04. 12:39:04

@gizmo26666: Ez is nagyon érdekes, hogy manapság egy nőnek - Isten tudja miért(?) - magasnak kell(ene) lennie, ha a jó nő kategóriába akar tartozni.

De miért? Nem elég, ha arányosan csinos?
Ráadásul a magas nők rendszerint esetlenül mozognak.

Krumpli Bogart 2015.08.04. 12:41:52

@megamovieboy: Monica Bellucci ma leginkább Ungár Klárára hasonlít, aki valaha szintén nőnek akart kinézni.

Le Orme 2 2015.08.04. 14:36:05

@Krumpli Bogart: "A nyelvtannácizással kapcsolatos gondolatokkal teljesen egyetértek."

Oda-vissza felesleges ezt túldimenzionálni.
Aki olyanokat ír egy nőre, hogy "tepsiszájú vézna zombie,szopott gombóc fejű gnóm, duci kacsafej, kockafejű masszív korintoszi oszlop lábú se mellű, bajusz, szemöldök + vastag smink, kikerekedett törpe, túlhájpolt dagi" stb. azt nem kell szó szerint érteni, csak azt fejezi ki eltúlozva, hogy nem tetszik neki az illető, és kiemeli a rossz tulajdonságát. Nem látok kivetnivalót ebben, mert egyébként nagyon száraz lenne, annyit írhatna: nem tetszik.
Az egy más probléma, ha valaki a másikat anyázza az eltérő vélemény miatt, dehát ez van.
süti beállítások módosítása