Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Felnőtt a Nirvana Nevermind lemezborítóján lévő bébi - Videó

2013. október 21. - prominent

nevermind-baby.jpg

Férfivá cseperedett a Nirvana Nevermind lemezborítóján víz alatt pózoló kisfiú. Immár 20 éve, hogy megjelent a lemez, és az ikonikus albumborítón szereplő Spencer Elden (a bébi) éppen huszonkét esztendős. A srác jelenleg képzőművészetet tanul kaliforniai Pasadénában lévő művészeti főiskola tervezőművészet szakán. Nyilatkozott a CNN-nek.

Részletek és kép a tovább mögött!

Spencer apja, Rick egy akkor debütáló zenekar lemezéhez engedte fotóztatni újszülött fiát. Az 1991-ben megjelent Nevermind borítója jelentősen befolyásolta az akkori popzenei piacot és még pólókra is felkerült a fotó, és gyakorlatilag a mai napig láthatóak egyes embereken.

nirvana-nevermind_1.jpg

Spencer nyilatkozott a CNN-nek és elmondta: "Apám művész volt, aki a speciális effekteken dolgozott Hollywoodnak. Elvitt a helyi uszodába, beledobott a vízbe és ennyi volt az egész." Majd hozzátette, ez egyfajta baráti szívesség volt.

-prominent-

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr305590404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása