Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Az acélember Blu-Ray - Videó

2013. július 25. - prominent

steel.jpg

Megérkezett a pöpec borítója az új Superman Blu-ray kiadványnak. A készítők igazán kitettek magukért, hiszen egy tipikus jelenetet választotta borítóképnek. Jár nekik a pacsi. És akkor most leleplezzük a borítót. Kapaszkodjatok, marhajó!

Blu-Ray borító és videó a tovább mögött!

blu-ray.jpg

A Henry Cavill főszereplésével készült és Zack Snyder által rendezett Az acélember című film DVD és Blu-Ray kiadványa 2013 őszén érkezik. A látványokban gazdag új Superman-film nagyon jó kritikákat kapott és a rendező már tervezi a folytatást is, illetve egy filmet, amelyben Superman éppen Batmannel mérkőzne meg.

A Blu-Ray kiadás remélhetően gazdagodik jó pár extrával, kimaradt jelenetek, Így készült, valamint szó van egy Rendezői változatról is. Kíváncsian várjuk!

-prominent-

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr215425688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása