Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Bemutatták Katalin hercegnő és Vilmos herceg kisfiát

2013. július 23. - prominent

ded.png

Büszke szülők vonultak le a londoni Szűz Mária kórház lépcsőjén, ölükben az újszülött trónörökössel. Katalin hercegnő és Vilmos herceg az ott türelmetlenül várakozó rajongók-alatvalók valamint a hatalmas médiaérdeklődés közepette megmutatta édes kisfiukat.

Részletek a tovább mögött!

Vilmos újságírói kérdésre elárulta, hogy nagyfiú és nagyon súlyos. Nevet még nem adtak neki, az majd a következő napok történése lesz. Mindenki jól van, a kicsi nagyon aranyos és édes. Már amilyenek az egynapos babák.

baby.png


nene.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr385422072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gumirocker 2013.07.23. 21:43:39

alatvaló helyett alattvalót kéne írni.

Amúgy a kisördög azért bennem van - Katalin biztos, hogy ma szült? (Merthogy szinte hihetetlen, hogy mennyire em tűnik megviseltnek egy kicsit sem - pár órával a szülés után)

bungics (törölt) 2013.07.24. 10:16:53

@gumirocker: Hát ez az.
Eddig nem akartam elhinni az összeesküvés elméleteket, hogy kamu terhes, stb. De nem létezik, hogy 24 órával szülés után így nézzenek ki. Egy egy napos újszülött piros, kék, lila, egy frissen szült nő úgy megy mint egy kacsa. Én kettőt szültem, könnyen, nem vagyok picsogó típus, hamar összekaptam magam, de azért három napig úgy fájt a gátsebem, hogy alig bírtam menni, az autóba öt percig tartott beülni. Szóval szerintem ez egy minimum egy öt napos baba.
Amúgy gratula. :)
süti beállítások módosítása