Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

A jövőben minden ember egyforma lesz

2013. június 12. - prominent

evolution02.jpgNem, nem, ez nem valamiféle ideológiai utópia. A jövő embere jóval különbözni fog a ma élő embernél. Nemcsak hogy magas lesz a homloka, hogy elférjen benne a nagyobb agy, hanem "önprogramozó alkalmazásunk"-nak köszönhetően arányos testalkatot tudunk majd kialakítani, és a szemünk is óriási lesz.

Részletek és kép a tovább mögött!

Amerikai genetikusok előrejelezték, hogyan fognak az emberek kinézni százezer év múlva. Már húszezer év múlva láthatóan nagyobb fejünk lesz, elsősorban szélesebb homlok, hogy a nagyobb agy elférjen. Hatvanezer év múlva nagyobb szemeik lesznek az embereknek, mivel olyan területeket is meghódítanak, ahol kevés a fény. És százezer év múlva önprogramozók leszünk, és minden ember tökéletesen arányos testalkattal fog rendelkezni.

A jövő emberének egyik jellegzetessége a magassága lesz. Az átlagos testmagasság 2,1 méter is lehet. Beleink vékonyabbak lesznek, amiért áttérünk a természetes ételek fogyasztására, és kevesebb zsírt és szénhidrátot fogunk elfogyasztani.

Ha tovább csökken a férfi termékenység, az kisebb heréket fog eredményezni. (Sorry, fiúk).

Jelentősen megváltoznak azon végtagjaink, amiket a leggyakrabban használunk. Karjaink és ujjaink megnyúlnak, hogy távolabb is kényelmesen elérjünk. Megnövekedik az idegrendszerünk a kezeinkben és ujjainkban, ezáltal érzékenyebbek lesznek az olyan eszközök használatára, mint a mai iPhone, ami összetett kéz és szem koordinációt igényel.

futureman01.jpgMagasabb homlok és nagyobb fej, hogy a megnövekedett agynak legyen helye, mivel a jövőben többet gondolkodunk, ám a mechanikus tevékenységeket számítógépek és más intelligens műszaki szerkezetet fogják végezni.

Kisebb szánk és kevesebb fogunk lesz, mivel a jövő embere leginkább folyékony, ám természetes alapanyagokból készített táplálékot vesz magához, vagy éppen különféle pirulákkal fogja bevinni a szükséges tápanyagokat.

Alan Kwan, a Washington Egyetem genetikus szakdoktora állítja, százezer év múlva az ember képes lesz tökéletesen uralni a kinézetét, és irányítani a géneket függetlenül az evolúciótól. Kwan megjelölte azokat az évállomásokat, amikor látható egyedfejlődés lesz tapasztalható, és három korszakra osztotta fel.

22 013-ban szélesebb homloka lesz az embernek, mert megnő az agy térfogata. A koponya hasonló lesz a ma élő emberekéhez, azonban közelebbről megvizsgálva látható lesz a megnagyobbodott agy miatt nagyobb fej és szélesebb homlok. A szemekben implantátumként a kommunikációs elősegítő kontaktlencse lesz.

60 013-ban az emberik benépesítik az egész Naprendszert és a fényhiány miatt a távoli területeken élőknek nagyobb lesz a szemük. Valamint a bőrük is több színezőanyagot fog tartalmazni, sötétebbek lesznek, hogy ellenállóbbak legyenek az UV sugárzásnak, ugyanakkor a különféle rasszok jellegzetességei egybemosódnak. A szemhéjak megerősödnek, hogy ellenálljanak a súlytalanságnak.

102 013-ban Kwan doktor úgy látja, hogy az emberek az utódaikat fogják tudni programozni. Teljesen uralni és irányítani fogják utódaik génjeit és döntően befolyásolni azok testfelépítését és kinézetét. Az emberek többségének vonzó és erős állkapcsa és arccsontja valamint egyenes orra és intenzívebb szemszíne lesz és jóval kifejezőbbek és nagyobbak, mint napjainkban.

"A kinézet jellemzői tökéletesek lesznek tekintettel az emberi hiúságra." - mondta dr. Kwan.

-prominent-

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr825357495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

medali (törölt) 2015.06.20. 11:48:51

Az o vilagaban biztosan ilyen szornyszulottek lesznek.
süti beállítások módosítása