Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Film készül a morcos macskáról - Videó

2013. június 01. - prominent

cicus.png

Nem csalás, nem ámítás! A hír minden bizonnyal igaz: filmet készítenek az internet első számú macskasztárjáról, a mémmé vált Grumpy Cat-ről. A cicust azt tette érdekessé, hogy lefelé görbül a szája, mintha állandóan morcos lenne. Ezt meglovagolva készítettek róla olyan képsorozatot, amelyben érdekesebbnél érdekesebb mondatokat adnak a szájába. Gyakorlatilag a film is ilyennek készül.

VIDEÓ a tovább mögött!

A deadline.com információi szerint a cicus filmes története hasonló lehet, mint ami Garfieldnek is volt. A cicusnak több rajongói oldala mellett hivatalos profilja is van a Facebook-on.

A macska valódi neve Tardar Sauce (Utolsó fűz) és a hivatalos honlapja szerint 2012. április 4-én született az arizoniai Morristownban. Akkor vált világszenzációvá, amikor tulajdonosának testvére a Redditre feltette a fotóját, ami azonnal milliók érdeklődését váltotta ki. A cicusnak van egy testvére, Pockey, ám ő nem morcos. :)

afr.jpg

Vajon a cicus élvezi a népszerűséget és esetleg nemcsak szerepet vállal a filmben, hanem a premieren is részt vesz?

-prominent-

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr265338840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mómi 2013.08.28. 13:26:15

De miért "Utolsó fűz"-ként fordítottátok a nevét (Tardar Sauce)? Ha jól értettem, tartárszósznak nevezték el a színe miatt és elírták (tartar sauce helyett).
süti beállítások módosítása