Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Guy Ritchie szerint kész halál volt elválni Madonnától

2017. május 11. - prominent

gr_1.jpg

Megtörte a csendet Guy Ritchie filmrendező, aki először beszélt a Madonnával való házasság felbontásáról. Nem fogta vissza magát az angol direktor, akinek legújabb filmje az Arthur király - A kard legendája már látható a mozikban.

Bár ma már a 48 éves rendező boldog házasságban él Jacqui Ainsleyvel (35), megemlítette, hogy a Madonnától való elválása 2008-ban nagyon kemény volt.

us-people-madonna.jpg

A Daily Mailnek adott interjújában kifejtette: "A házasság felbontása felér az halállal. Ennyi, amit hozzáfűzhetek. Ma már csupa pozitív dolgot mondanék róla. Nem bánom, hogy elvettem őt feleségül, én nem, tudod, a legcsekélyebb mértékben sem". Hozzátette: "Csodálatos anya és nagyon jó a gyerekekhez, még az újakhoz is, az ikrekhez, megadja számukra a remek oktatást és sok szeretetet kapnak. Senki sem vitathatja ezt."

-prominent-

forrás: dailymail

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr9312498109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása