Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Beyoncé brutális látványvilággal még Britneyt is lezúzta az MTV díjátadóján

2016. augusztus 29. - prominent

byc.jpg

Olyan vizuális pornót nyomott le, amit nem látott még a világ. Volt erőszak, erotika, és fenékriszálás minden mennyiségben. Nem erre tényleg nincsenek szavak. Látni kell! Videó a tovább mögött!

Az MTV zenetévé vasárnap este tartotta hagyományos Video Music Awardsját a New York-i Madison Square Gardenben. A díjátadó közepesnek mondható, kivéve talán, hogy bár ezerrel azzal reklámozták, hogy visszatér Britney Spears, aki a Make Me dalára vonaglott egy kis rapper-betéttel, de kit érdekel. Mert előle ellopta a showt és a következő napok címlapjait Beyoncé. Nem kell szépíteni, mindenki a pophercegnő előadására várt, s közben, ahogy a lemeze megjelenése Beyoncének, ez is hatalmas durranásra sikeredett.

by.jpg

Mellett az összes fellépőt elmehetett a búsba, mert olyan negyedórás műsort nyomott le, hogy arra még sokáig csodájára fognak járni. Merthogy a harmincnégy éves amerikai énekesnő a tizenegy jelöléséből nyolcat díjra is váltott.

01-beyonce-mtv-vmas-show-performance-2016-billboard-1548.jpg

A fellépésében minden elem olyan tökéletesen keveredett és olyan pontossággal lett levezényelve, hogy azt tanítani kellene. A politikai manifesztumnak is tekinthető 15 perces Formation című műsora az est fénypontja volt.

Íme az ajnározott fellépéséről a felvétel. Állakat felcsatolni! Szóltam!

 

-prominent-

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr9611659418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

átlátó 2016.08.30. 10:10:21

...ühüm. A show...például volt az a Lemmy kapitány és van nekünk még ez a Rod Steward is...fölmentek a deszkákra és nyomta, meg nyomja...különösebb vizualitás nélkül...jut eszembe...a Tina Turner is. Persze, ez utóbbi alkalmaz mozgásművésznőket is, de ezeket a rihannákat akár nélkülük még ma is bőven leuzsonnázza.
Ezek a rihannák a látványsó nélkül nem félkarú óriások, hanem egyszerű nímandok. Prolik, meg agrárjampik és barátnőik részére, számára, stb.
süti beállítások módosítása