Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Madonna csicsás báróként tisztelgett Prince előtt

2016. május 23. - prominent

stevie-madonna.jpg

A popkirálynő Stevie Wonderrel a színpadon énekelt és idézte meg az eklektikus énekest. A Nothing Compares 2 U és a Purple Rain dalok csendültek fel. Mindez a Billboard Music Awards gálán Las Vegasban. Videó a tovább mögött!

Igazán méltóan emlékeztek meg Princeről az idei Billboard Music Awardson, ahol Madonna és Stevie Wonder közösen énekeltek.

De nem mindenki örült annak, hogy éppen az 57 éves popdívát kérték fel, hogy állítson emléket az április 27-én elhunyt eklektikus sztárnak. Online petíciót indítottak, amiben kérték a hétfő hajnalban Las Vegasban tartott díjátadó gála szervezőit, változtassák meg döntésüket, és mást kérjenek fel az emlékelőadásra. Végül maradt Madonna.

A Princehez hasonlóan meglehetősen feltűnő ruhában jelent meg Madonna. Bíborszín ötven árnyalatába öltött színpadi megjelenéshez trón is párosult, felcsendült előbb Prince hangja, majd pedig Madonna előadásában a Nothing Compares 2 U (Semmi sem hasonlítható hozzád) majd egy temetőben játszódó háttérvideó, ahol a "Mit ember ostobán hívja Halálnak" illetve a "Szeretet mindenekfelett" szerepelt, majd pedig egy galamb szállt. Ekkor lépett színpadra Stevie Wonder, aki belekezdett a Purple Rain (Bíbor eső) című szerzeménybe.

-prominent-


Madonna & Stevie Wonder's Billboard Music... by NBATOPHIGHTLIGHT

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr868740104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása