Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Mindenhová betrollkodja magát Justin Timberlake

2016. május 17. - prominent

jt_1.jpg

Világpremier: Megjött a Can't Stop The Feeling videóklipje. Pharrel Happy-jére hajaz, ez is könnyed nyári sláger. Klip a tovább mögött!

Vidám, bolondos és tökegyszerű sláger született Amerika elsőszámú pophercegétől, akinek szexepilje a videóban is megcsillan. És nem akar mást, csak szórakoztatni, amint éppen falatozik egy gyorsétteremben, vagy egy kocsi előtt a parkolóban. Szinte a "farzsebében érzi a napfényt" és erre buzdít mindenkit, legyen az üzletember, pincérnő, eladó, virágárus, kamionsofőr. Mindenki jól érezheti magát, hiszen miért is ne. Könnyen ez lehet az új nyári sláger, ami kísértetiesen hasonlít Pharrel Williams Happy-jére. Vajon ugyanakkor őrületet fog kiváltani?

Mindenesetre erre hajaz az is, hogy a Trollok filmbetétdala lett, bár csak kis utalás van a videóban a filmre.

-prominent-

 

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr288724430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása