Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Kiszivárgott Madonna naplója

2016. május 02. - prominent

madonna-rebel-heart-tour-montreal-2-18_1.jpg

Durva dolgok derültek ki belőle. Csak saját felelősségre olvassátok! Én szóltam!

Madonna arról híres, hogy üldözési mániaszerűen óvja magánéletét és persze alkotását, így amikor kiszivárogtak a dalai, agyf@szt kapott tőle és terrorista cselekvésnek titulálta, illetve a megerőszakoláshoz hasonlította. Vajon, mit fog tenni, ha megtudja, hogy napvilágot látott a naplója!

FIGYELEM! Szókimondó szöveg!

***

Megkezdődött a turné. Ezek az idióták odakint visítoznak, mint egy kismalac. Idegileg már most teljesen kivagyok tőlük. Úgy tervezem, hogy már ma is minimum két órát csúszunk, hogy legyen időm megírni  ezt  a  blog  bejegyzést.  Azok ott kint  tuti  dinkák.  Mindegyik  az én  arcképemmel  ellátott pólóban flangál. Azt hiszik, bárkit is érdekel, hogy az én fotóm van a hacukájukon. Van, amelyik még Jézus farkát is a pólójára rakatta és odaírta, hogy ”Jesus loves my pussy best.” Hát mi ez az alpáriság? Jogdíjat persze egyik sem hajlandó fizetni, pedig nekem lepedők kellenek, mert anyagias jány vagyok.

***
A tegnap esti show-n nem működött a LED fal, mert valami baj történt vele, nem tudni mi okból kifolyólag, de egyszer csak kipurcant, mint én a show első 10 perce után szoktam. Ideggyenge lettem, és úgy ordibáltam a színfalak mögött, mint még soha életemben. Ezek az idióták szétosztják, amit kispóroltak,  nekem  meg  turné  végére  megint  nem  lesz  pénzem  arra  sem,  hogy  lecseréljem  a számozott melegítőmet egy új trénerruhára. Bezzeg Rejjie Snow kap annyi zsét, hogy a protkóját megcsináltassa majd belőle, nekem meg még egy kurva melegítőre sem telik majd!!!!!!!!!!!!

***

Ma megint szenteltvíz ízű a püspökfalatom.

pop.jpg

***

Már Filadelfiában vagyunk. Ide kellett volna eljutnom abban a dilinyós filmben, amiben egy őrült perszónát játszottam. A mamám azóta is úgy tudja, hogy vásárolni mentem. Egy a lényeg még mindig szenteltvizes ott lent.

***
Délután felhívott telefonon Orbán Viktor, és felajánlotta, hogy közpénzből épít nekem egy saját stadiont, ha a Felcsúti koncerten lehet ő az Unapologetic bitch. Tájékoztattam őt arról, hogy nem tudom, hol van Felcsút, és ha még egyszer felhív, felhasználom a Nemzeti konzultációs kérdőívét tisztasági betétnek, továbbá videóátvezetőt csinálok róla és Dajcs Tamásról, ahogy bagzanak. Ekkor megszakadt a vonal, pedig valójában hangfelvételről játszották be a felkérését, mert Viktor valójában
egy gyámoltalan kis cicafiú.

***
Chicagoban vagyok, amit a rossz nyelvek szeles városnak hívnak. Remélem Bud Spencer és Gábor Zsazsa nem jön el hagymásbab evés után a show-ra, mert akkor aztán nem állok jót magamért. Tajtékot vetek, amint meglátom őket. (még mindig szenteltvizes ott alul)

***

Mindenütt jó, de legjobb otthon. Főleg ha apámnak rúd táncolhatnak azok a bárcabitorlók. Érdekel, hogy mit gondolnak rólunk mások? NEEEEM. Kinyalhatják a szenteltvizünket? IGEEEN.

Ma koncert előtt elmegyek édesanyám sírjához, ahol kislánykorom óta nem jártam. Alig fogok odatalálni. Meg kell kérdeznünk a temetőt, hogy hol van eltemetve, aztán lefekszem mellé és kérem a mindenhatót, hogy engem is odatemessenek.

***

Nem soká Las Vegas. Amíg tejelnek ezek a barmok, nem érdekel, hogy hol vagyok és mi fog történni velem.   Két   dolgot   biztosan   nem   szeretnék   egyszerre,   de   még   a   másodikat   külön   sem: L-A-S-V-E-G-A-S-B-A-N--D-O-L-G-O-Z-N-I

***

Megérkeztem  Vegasba.  Britni  várt  a  repülőtéren  egy  nagy  tálca  tojással,  mert  nem  tűri  a konkurenciát. Ma is szenteltvíz ízű leszek.

***

Ezek  az  idióták  már  megint  kint  őrjöngnek.  Ma  borzasztóan  ingerülten  keltem,  mert  nem  soká repülök Európába. Ha belegondolok, hogy Magyarországtól egy köpésre leszek, idegrohamot kapok és imádkozni kezdek, hogy ne jöjjenek azok az utolsó fasiszták Prágába. Az Oroszokat most kihagyom, de azért remélem, hoz nekem az az alkoholista Putyin a piájukból, mert már nagyon porzik a májam.

***

Marvin ma a repülőn megellett. Gyönyörű szép kicsi tarka borja lett. Remélem Európában is kikötöz engem majd az ágyhoz. (ma szenteltvizet cseréltem alul)

***

Végre Európa. Heute schreibe ich in deutsch, weil ich hoffe, dass nicht vergessen, hogy diese abend beszélnem kell németül. Hogy is van a Holy water németül? Remélem, Angela Merkel otthon marad, és nem szeretné elkapni a virágcsokromat.

***

Idegrohamot kaptam. Megérkeztem ebbe a titokzatos városba. Akarok olyan feszületes szelfit instagramra a Károly hídnál. Kár hogy azok a gyökerek már ma este a városban vannak. Hatalmas banyatankkal szálltak le a lepukkant 100 éves csotrogány vonatukról, amit már csak a piszok meg a MÁV  késési  ideje  tart  össze.  Olyan  deja  vu  érzés,  mint  amikor  Pesten  forgattuk  az  Evitát.  Ma különösen szenteltvíz ízű ott lent.

madonna-performs-live-rebel-heart-tour-18.jpg

***
Itt vagyok a színfalak mögött. Ma nem tervezem, hogy sokat kések, épp eléggé sikerült már azokat a dilis magyarokat megszívatnom azzal, hogy ideáig utaztak miattam. Remélem, Vajna nem jön el azért Prágáig, hogy lásson engem. Épp elég idegesítő volt, mikor egész Pesten ott legyeskedett körülöttem és  ugrált,  mint  valami  kibebaszott  nikkelbolha.  Az  a  hír  járja,  hogy  lumbágóval  kúrálják,  mert lerobbant a vén gyökér. Nem gondoltam volna, hogy a szar ilyen sokáig eláll. Remélem, feldobja a talpát, mire ez a blogbejegyzés bárhol is megjelenik, de az sem érdekel, ha nem. Legalább egész napos műsorsáv lesz rólam a tévé kettőn, és még a Budapesten készült Lourdes ultrahangouttake is kiszivárog majd, miközben Vajna huszonéves cafkája élő adásban a Material Girlt énekli Evitásra újrahangszerelve az Alkotmány utcai Copycat előtt, amit Lady Gagáról neveztek el.

***

Ma sem értem oda időben a Living for love-ra. Öreg csontjaim nem bírják a tempót. Felvetettem az ötletet a menedzseremnek, hogy mi lenne, ha a következő show-tól triciklivel gurulnék be a hatalmas köpennyel a fejemen, de hallani sem akart róla. Tegnap meg a rúdon felejtettem el a szám elé tartani a mikrofont. Sebaj, holnapután megint vár a rudam meg az illatos szenteltvíz ízű...

***

Arra gondoltam, ma Londonban eszelős vén tyúk leszek, és később kezdek a megszokottnál. Aztán elvetettem az ötletet. Később helyett inkább korábban lesz start és ezzel akasztok ki minden jöttmentet. A hátralévő Európai koncerteken amúgy is késni fogok, mint a kurva MÁV meg a Volán.

***

Párizsban lépek föl ma este, és mivel éppen eléggé szentimentális vagyok, így még talán sírni is sikerül. Reméljük a legjobbakat.

***

Hamarosan itt a szingapúri koncert. Az egész showt megváltoztattam. Van pénzük? IGEEEN. Érdekel, hogy mit gondolnak rólunk mások? IGEEEN! Kinyalhatják a szenteltvizünket? AZÉRT VAGYOK ITT. Igazából jobban idegesít az, hogy egy halom rizszabáló közé megyek ma, és mindegyik ugyanúgy néz ki, ezért aztán bárkit hívhatok bocsánatot nem kérő ribancnak. De mi van, ha véletlenül egy terrorista jön fel mellém és fegyvert tartva a fejemhez követeli a bankszámlaszámomat és a pin kódomat, ott mindenki előtt? Még belegondolni is döbbenetes. Ott vonaglok nekik, ezeknek meg csak a bankszámlám  kell  meg  a  paypassos  kártyám.  Vajon  a  kínaiak  közt  vannak  valódi  lelki  sérült RebelHeart homosexuálisok?

posa.jpg

Délután megkérdeztem Guyt, hogy be tudnánk-e ugrani a városba a helyi Orci piacra, hogy új tréningruhát vehessek, mert az előző már nagyon elnyűtt és átüt rajta a szenteltvíz, amikor húgyúti problémáim vannak. Az volt rá a válasz, hogy nem, amíg nem fekszem le egy bizonyos鸡尾酒香肠
nevű multimilliomos üzletemberrel, aki itt vár az ajtóm előtt. Hiába, a név kötelez.

***

Hamarosan eljön a turné vége, én pedig össze fogok zuhanni, mint Szamanta a Dallaszban, mikor a sok viszkitől herpeszes lett. Valamit ki kéne találni Ausztráliára. Azt ígértem azoknak az együgyü szerencsétleneknek, hogy személyes dolgot adok nekik. Az gondolom nem elég személyes, ha ott helyben  intimbetétet  cserélek,  az  elhasznált  tamponomat  meg  behajítom  a közönségbe,  mint  a gitárpengetőmet. Zsírkirály lenne lenyomni mondjuk a Burning Up-ot tamponnal, aztán meg bevágni a majmok közé, aki kapja marrja alapon. Még azt is ráírnám előtte, hogy szeretettel Madonnától, most vagy soha többé. Mert, hogy még egyszer vissza nem megyek oda az olyan tuti, mint mikor Guy
10 év után elvitt moziba, aztán meg aszonta hogy szóljak 10 év múlva, hogy majd még egyszer csinálunk valami közöset... Rá fél évre meg elváltunk. Apropó, közös: az a hülye Rocco letörölte magát instagramról. Hát hogy tehet ilyet az a gyökér, miatta csomó lóvét buktam, mert már azért is fizetnek nekem, ha a tizenéves takony fiam használja azt a fost. Én naponta egyszer tolok oda szelfit, általában akkor mikor a kertünk végében Olga megtrágyázza a hortenziákat. De egyébként nem vagyunk összeveszve meg semmi, csak tegnap is úgy berúgtam bánatomba, hogy elfelejtettem a szövegemet a színpadon. A DNS takarítók meg egyesével kellett, hogy lemossák a Holiday közben kilőtt konfettiket, mert részegen véletlenül lehánytam, tartalék meg nemigen akadt.

***

Rocco ügyvédje azt írta nekem, hogy 50%-os haszonért cserébe elmeroggyanttá nyilváníttat, alkohol, metamfetamin, kokain, heroin, speed és gyógyszerelvonóra küld, csakhogy sikeres legyen a turné befejezése, és megint mindenhol rólam irkáljanak, mint a régi szép időkben. Megüzentem neki, hogy én egy nemmegbocsájtó szuka vagyok és elhúzhat a szenteltvíz illatú…

Délután - amikor megnyugvásképp a kizárólag néhány országban elérhető klipjeimet nézegettem YouTube-on, egyszer csak megjelent Cloud takarítószer reklámja a videó elején. Holnaptól még két órát kések a koncertről, mert ezentúl Cillit Ganggel fogom felmosatni a színpadomat, 3 órával kezdés előtt.

bang-hed-2015.jpg

***

Ma amikor jógáztam, elgondolkodtam azon, hogy én valójában tényleg a legprofibb emberekkel dolgozom. A táncosaim egytől egyig a hupikék törpikék Szini társulat tagjai. Muszáj vagyok alacsony emberekkel dolgozni, hogy kiderüljön mindenki számára, milyen magas is vagyok valójában.

Van ez a Nathan Rissmann, akivel rengeteget foglalkozik a Gútai származású Madonna HU nevű terrorszervezet. Ők még azt is tudják, hogy ez a kiváló Oscar díjas filmrendező hogyan tudott egy ekkora ugródeszkát áthidalni, hogy velem dolgozhat. Annak az oldalnak egyébként minden posztját figyelemmel követem, egyszer még a kislibáimat is lefotózták a világ közepén. Nagyon hiteles, és tökéletesen pontos információkat tartalmaz életem minden egyes mozzanatáról.

Na de térjünk vissza a munkatársaimra.

A világ legjobb filmvágója (ami a koncertanyagokat illeti) nem más, mint a csodálatos Mercy James. Az ő ügyes kis kacsója alatt született a teljes MDNA Tour és a Sticky and Sweet egyes részei is. Ott egyébként ő volt a hangmérnök.

Aztán itt van ez a Kupono, akitől minden meleg férfi bekapja a legyet és rögvest passzív vemhes picsa lesz.

A lil buckot én nem tartom embernek. Ő az én idomitott kisállatom, de csak amióta Prágában az Iluminati videó átvezető kellős közepén majdnem berepült a büdös magyarok közé, mert kicsúszott a lába csóringernek. Azóta ezzel szívatom őt a backstageben. Sajnos nem tudok többet irni, délutánra jön hozzám Rocco ügyvédje, aki gyámság alá akar engem helyeztetni és gumiszobába záratna (a botrány kedvéért).

***
madonna_tears_of_a_clown_26013429350.jpg
Arra gondoltam, mivel Kína elég népes ország, hát miért ne szaporodhatnának tovább, ezért felajánlottam ma a közönségemnek, hogy esetleg én is szülök valamelyik rizszabálónak gyereket, ha feljön az illető a színpadomra és jól megt…osz. Az ajánlatomat nem vette komolyan senki, csak a
bulvármédia, akik címlapon hozták le, hogy a klimaxos vén tyúk is be akar házasodni a chin bu yao gey uo da dien hua dinasztiába. Azóta ezen röhög a fél világ, csak épp arról nem szereztek tudomást, hogy most jött meg a havim. Következő projektem egyébként a menstruációs naptáram megjelentetése lesz, 5 évre visszamenőleg, mert amíg az embereket érdekli az, hogy mi van velem, addig ez is érdekelni fog mindenkit. Ausztráliára fenomenális ötletem támadt. Egy belsőséges pár ezer főnek szóló show-t csinálok - olyat, mint amit Olympiában mikor a színpadomon jótékonysági műanyag petpalackgyűjtés volt. Akkor a kupakokat elküldtem a szibériai Olga Kosztyinának, aki a lakóházát kupakokkal fedte be, a palackokat pedig Michelle Brandnak. Ő az, aki Nagy Britanniában térelválasztókat csinál a flakonok aljából. Én hangszigetelő falat kértem tőle magamnak, mert Londonban a szomszédok mindig feljelentgetnek. Most a tears of a micsodát éjjel kettőkor fogom elkezdeni, hátha a flakonokból egy egész új kéglire való összejön. Bohócorrom, rózsaszín parókám és triciklim már van.

Ma véresen ott al……….

***

Tegnap felhívott Cher Skypeon, Azt mondta, fél attól, hogy húsvétkor senki nem fogja meglocsolni, ezért küldjek neki a kabbalavizemből, hogy feloldozást nyerjen. Nem küldök. Száradjon ki az a hülye vén tyúk!

cher.jpg

***

Azt hiszem, sokkos állapotba vagyok. Tudom, hogy a turnénak vége, de a múlthéten Ausztráliában úgy éreztem, idegösszeroppanást kapok. Nem bírtam elviselni a tömeget. Nem tudtam végigcsinálni a show-t. Túl meleg volt. Minden összejött, és arra gondoltam, úgy éreztem depressziós leszek már a gondolattól is, hogy vége a turnénak, de tegnap este nem hatódtam meg annyira. Persze mindenki más meghatódott, sírt, de engem nem hatott meg a dolog. Olyan volt, mintha számomra már régen véget ért volna. Olyan, mint amikor az ember tudja, hogy meg fog halni. A halál előtt meg kell békélnie önmagával. Már volt részem ebben, közeli barátok miatt. Azelőtt meg kell békélnem önmagammal, mielőtt bekövetkezne a pillanat, így talán nem fáj annyira. Aztán amikor megtörténik, szinte nem is érzek semmit, de tudom, hogy később érezni fogom, csak mán osztat nem tudom, hogy mikor, és ezt minden turné végén elmondom.

RebelH_91

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr508681162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása