Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Szexi menekültek

2016. március 14. - prominent

menekultek.jpg

Nem gyűlölik őket, hanem gerjednek rájuk. Vonzó menekült férfiakról készült képekből állítottak össze egy galériát.

Nem fröcsögő és köpködő megnyilvánulásokkal, hanem épp ellenkezőleg, kinézetük miatt dicsérik az életükért rohanó férfi menekülteket.

menekult01_1.jpg

"Sármos férfiak az Európába tartó úton. Meglehet, az országuk széthullik, de szexepijlük erős marad." - fogalmaznak az oldalon.

menekult02.jpg

Egyes képeket különféle híradásokból vették, de vannak saját fotók is, mivel "jópasikra vadásznak". A hozzászólók ugyan kifejezik csodálatukat, de azért megpróbálják lelkiismeretüket nyugtatni. "Fúh, de szexi pasi. Pokolra jutok, hogy nem a nyomorukat látom, hanem, hogy mennyire sármos?" - írja valaki. Mások inkább csak finoman jelzik, hogy jóképűek, de azért emotikonokkal mutatják, mennyire oda vannak meg vissza a férfiaktól.

menekult03.jpg

A menekült férfiakról készült képtárban találhatóak azok is, akik a budapesti Keleti pályaudvaron töltöttek el néhány napot.

menekult04.jpg

Több kép EZEN az oldalon található. Nektek hogyan tetszenek?

-prominent-

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr578476180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Éhes ló 2016.03.14. 16:44:05

Gondolom a kölni csajok is ezekret keresték.
De mást találtak.
Remélem téged is farbaakaszt egy migrén.
süti beállítások módosítása