Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Túlzottan röhejessé vált már az öregedő Madonna?

2015. június 20. - prominent

bitch-im-madonna-nicki-minaj-2015-billboard-650.jpg

Nem tudja, mikor kell nyugdíjba menni és helyette korához méltatlanul viselkedik? Új videója, ami a Bitch I'm Madonna címet viseli röhejes vagy követendő? Ezek a kérdések foglalkoztatják az embereket.

Megjelent Madonna legújabb, sorrendben immár harmadik videója a Rebel Heart lemezhez, ami a stílusos Bitch I'm Madonna dalhoz készült. A mérsékelt sikerű, de kétségkívül látványos Living for Love klip, valamint a zenei berkekben is agyondicsért Ghosttown számra készített posztapokaliptikus videó után az extravagáns énekesnő most igazán a gázra lépett. Talán túlságosan is, hiszen az 56 éves popdíva korát nem ismerve vagy figyelembe se véve tiniket megszégyenítő ruhákban, kihívó pózokban és táncnak nem nevezett mozgásos koreográfiában igencsak túllőtt a célon. Vagy éppen az volt a szándék?

bitch-im-madonna-video-stills-02-tidal-2015-billboard-650.jpg

Nem és nem akar megöregedni, se tisztességesen, se másként. Nem lehet elsőre eldönteni, hogy felettébb vicces (az énekesnőnek sajátos humora van), vagy éppen röhejes, hogy néhány wannabe-nek ható gyermekek mennyasszonyi ruhába öltözve énekelnek, illetve az énekesnő edzést imitálva rózsaszín szegecsekkel kivert punk rózsaszín felsőben botladozik egy szálloda folyosóin, miközben lányokkal, fiúkkal smárol, illetve két ázsiai mellbimbó tapaszos lány szaggatott táncomozdulatokkal táncol a kádban és még lehetne sorolni a képtelenebbnél képtelenebb szituációkat.

Van benne minden, amit az ember fia-lánya szívesen néz. Még mutatós férfimodellek is.

den02.jpg

Andrea Denver

 

kevin.jpg

 

Kevin Sampaio, portugál modell.

 

Az új videóba ezért belerakott annyi hírességet, ami a négy percbe belefér. Szerepel benne Diplo, Rita Ora, Nicki Minaj, Katy Perry, gyermekei Rocco és David, Beyoncé valamint Miley Cyrus, de feltűnik benne Kanye West és Chris Rock is. Merthát már miért is ne.

De akár némi retrospektív utalást is felfedezhetünk, hasonló öltözék és a sok éven át elmaradhatatlan kellék, a mára már ikonikussá vált a Boy-Toy öv.

rob.jpg

A Jonas Akerlund által rendezett klipet két nap alatt több mint hét millió megtekintéssel bír, ami igazán azt mutatja, az embereket még mindig érdekli, hogy mit is produkál a világ egyik legismertebb énekesnője.

Madonna idén tavasszal megjelent Rebel Heart lemeze a kelleténél rosszabbul fogy, és bár a mai trend tényleg az, hogy mások se adnak el extra sok milliót lemezeikből, de mi most a pop királynőjéről beszélünk, aki minden idők legsikeresebb énekesnője. Az ősszel turnéra induló popdíva tehát megint kellő publicitást szerez magának, mert ha valamihez, hát a zenén kívül, az önreklámozáshoz ért a legjobban! És megint elérte, hogy róla beszéljen a világ!

 

-prominent-

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr947558918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rebelheart 2015.06.20. 11:17:21

Madonna 30 év alatt végig ezt csinálta, lebontotta a negatív társadalmi beidegződéseket. A nőkkel szemben (szexuális emancipáció á lá Erotica), a melegekkel szemben, ebben a kettőben a legnagyobb úttörő volt a pop kultúrában. Most épp a korral szembeni beidegződést bontja le: ha elmúltál 50 akkor vegyél fel otthonkát és otthon sütögess? Csak azért mert "öreg" vagy. A Nagy LÓF*SZT! :D Élni kell és kész!!!

A szám pedig eszméletlen jó, a legújabb zenei próbálkozásokat vegyíti Madonna klasszikus elemeivel és Nicki Minaj eszméletlen jó rap betétjével az egész egy IKONIKUS dal!

BÜSZKE VAGYOK RÁ, hogy mindig szembe ment a csőcselékkel, és pont ezért szeretjük és tiszteljük! Sosem a birkák viszik előre a világot, hamem az EGYÉNISÉGEK!!!

BITCH SHE IS MADONNA!
True Rebel Heart!!!

mortullus 2015.06.20. 16:55:25

@rebelheart: Hölgyeim és Uraim és egyéb kategóriák! Steiner Kristófot hallották! :)

medali (törölt) 2015.06.20. 20:42:46

Mindenki ugy el ahogyan szeretne, emellett nem lennek sem a gyerekei, sem a parja helyeben. Nem tudnek tole emberi ertekeket tanulni.

truczat · http://hedzap.blogspot.com/ 2015.06.20. 23:56:56

Szerintem meg csak hozza a tipikus nyugati szemléletet, az irtózást az öregedéstől, a Hollywood fiatalság kultuszát.
Ennek a klipnek a mozgása, képvilága semmi újat nem ad a tíz évvel ezelőtti Hang Up után. Több csillogás és egy rohadt idegesító fogsor az arcában.

egymilliópicikrisztus 2015.06.21. 08:14:43

Igen, csodálatos üzenete van ennek a zenei remekműnek: rögtön a nyitó képsorokban mini madonna-ribinek öltözött 10 éves kislányokat láthatunk,majd a főhősnő csak úgy futólag csókot vált különféle éppen szembejövő fickókkal(majd később nőkkel is,mert ez milyen modern,és menő)és két mellbimbó-tapaszos keleti vonású hölgy robotszerű mozdulatokkal imitált csókot vált a kádban.Ezután a 20 centire lenőtt festett szőke hajával,és a party-béjbe jelmezében végigszalad a mellékszereplőként odarakott mai menő (azaz gagyi,selejt) celebek közt,azt sugallva,hogy a sok statisztácska között ő még mindig a pop királynője(?),és az is marad minörökkön örökké,és party az egész élet,amit így kell élni,ahogy Ő azt a klipben bemutatja. @rebelheart: ha a te életedben ekkora jelentőséggel bír Madonna,akkor csak szánni,és sajnálni tudlak.Remélem lesznek/vannak gyermekeid,akik majd a veterán Madonna klipjein szocializálódnak. Ha olyan valaki,mint Ő,nem bír semmi igazi értékeset felmutatni,akkor előveszi a "kidobom a csöcsöm-pinám",ill.az "orrba-szájba" adut,és ettől már szexuális forradalmár? A legszánalmasabb a befejező képsorokon,mikor pillogva a földön liheg,mint a nyaratszaki csibe.
Madonna is ( Lady Gagával együtt) csak egy semmi kimagaslót nem produkáló kvázi előadó/énekesnő,aki a középszerű zenei teljesítményű, mucsai szexjelenetekkel felturbózott klipjeivel a fél/negyedművelt emberekből eufórikus kult-katarzist vált ki,és (sajnálatos módon hátrányos helyzetű) fejletlen személyiségű embereknek torz idolt állít.
Nem mellesleg remekül megél belőlük.

pitman 2015.06.21. 08:29:29

Ugyanaz az unalom amivel probal fennmaradni

R. Dawn (törölt) 2015.06.21. 09:17:29

@egymilliópicikrisztus: ez mind így igaz, ahogy leírtad!

Hajdú Intercity 2015.06.21. 09:34:42

Kár, hogy hozzánk legközelebb csak Prágában lép fel november 7-én és 8-án. Mivel a jegyeket hamar elkapkodták, ezért lesz másnap is koncert. Ja és nagyon drága a belépő bécsi mércével is.

Alick 2015.06.21. 09:54:13

Jól tarja magát, egyébként a showbiz teljesítménye számomra meglehetősen érdektelen.
Ha igazán bevállalós lenne, akár dughatna egyet Marilyn Manson-nal a színpadon.
:)

SarahConnor 2015.06.21. 10:14:18

A zenéjét kb a 2003-as American Life óta nem tudom és nem is vagyok hajlandó követni. Én valahol ott vesztettem el őt (tudjátok, ez volt az a korszak, mikor military-stílusban nyomta).
Bár pár dologban igaza van @rebelheart: kollégának, pl hogy a dolgokat mindig az ilyen emberek viszik előre, azt gondolom, Madonna pont hogy nem visz előre semmit (vagy már nem). A klipjei erkölcsileg romboló hatásúak, és nem kell prűdnek lenned, hogy túl soknak találd itt-ott a dolgot. Egymaga meg amúgy is kevés lenne ehhez.

Nem arról van szó, hogy otthonkát kell húzni és otthon főzőcskézni, de el kell fogadni, hogy a zenében már rég nem ő a boss. Minden egyes próbálkozása kétségbeesett kapaszkodni akarásnak tűnik, újra és újra megpróbálja a meghökkentőbbnél meghökkentőbb show-elemekkel magára vonni a figyelmet, de tartósan már nem sikerül. Mert oké, hogy ledönthetné a korról felállított előítéleteket, stb, de akárhogy próbálja, van valami szánalmas abban, hogy egy 56 éves nő Boy-Toy feliratú ruhában smárolgat változatos nemhez és fajhoz tartozó lényekkel. Ezen pár klip miatt a társadalom nagy része nem fog csak úgy átlépni.

Mindeközben pedig a zene a hallgathatatlanság határait súrolja. Inkább zajoknak mondanám, mint zenének.

mtk001 2015.06.21. 10:21:37

Régen egy közepes énekes volt, extrém körítéssel, ma röhejes.

Krio.Me.Tu (törölt) 2015.06.21. 10:25:11

@rebelheart: Madonnáról csak a wannabe meg az attention whore szavak jutnak eszembe. Magára aggat mindenféle attribútumokat (punk, tökös csaj, férfifaló, hisztérika, szexmániás - közben egy hisztérikus aszexuális idegroncs). Pénzügyileg sikeres, de hát a McDonald's is az, sokan szeretik a szart. Az a jó Madonnában és a junk food szarban is, hogy nem kell már emészteni.
Semmi újdonság, annyira középszer, középszar mainstream, hogy az már fáj.
Madonna pont annyira nem egyéniség, mint Lady Gaga meg a többi. Ők termékek. Ja és az őket követő, ajnározó birkák se egyéniségek. Hanem fogyasztók.
Úristen, férfiakkal smárol! Nemá'!
Évekkel ezelőtt színpadon pár másik celebnővel is nyálat cserélt. Az se volt megdöbbentő, se újdonság, se polgárpukkasztó.

Gondosan összeszerkesztett iparosmunka ez a klip is. Nincs itt hiba, lehet ásítozni. Vagy sok pénzért rajongani élőben a koncerten. Fogyasszatok, fogyasszatok, folyton folyvást, csak tessék, csak tessék!

A nagymamás pornók korában szerintem Madonna akár 90 évesen is smárolhat 20 éves férfiakkal, senkinek a szeme se rebbenne. Érdektelen.

strucc007 2015.06.21. 10:28:24

Fuggetlenul attol ki mit gondol a klipprol, meg kellett csinalnia, hogy ismet felkapjak ot a radiok es ismet bekeruljon a koztudatba. Ahogy elnezem, sikerult is neki. Mar az itteni kommentekbol is kiderult, hogy azok is beszelnek rola, akik nem is kovetik a palyafutasat.

Krio.Me.Tu (törölt) 2015.06.21. 10:31:09

@Lenina Huxley: "A klipjei erkölcsileg romboló hatásúak" - ezt nem mondanám, mivel ma már ezek a meghökkentőnek szánt dolgok tökátlagosak.
Inkább az a ciki, hogy Madonna annyira begyepesedett, hogy azt hiszi, hogy ez még polgárpukkasztó. Nagyon me van maradva szerencsétlen és tényleg csak kapaszkodik már... Pénzügyileg persze jövedelmező, hisz sok az olyan ember, akinek még ő az ikon, aki a szürke kis világukban pukkasztja a polgárokat. Csak ettől már senki se pukkad, aki nyitva tartotta a szemét a 90-es években.
Nincs itt semmi látnivaló, de hallgatnivaló se sajnos.

Cang 2015.06.21. 10:53:33

Szerintem ez fényévekre van attól ,amit akár élvezhető zenének, akár vizuális színvonalnak lehetne nevezni. Két hét múlva senki sem fog rá emlékezni, most is csak azért téma, mert egy, egykor szebb napokat megélt előadó egyik gyengécske rándulása.

atvitt ertelem 2015.06.21. 12:19:53

egymilliópicikrisztus, Lenina Huxley és Krio.Me.Tu
ott a pont! Egyetértek minden gondolattal!

Circus 2015.06.21. 13:38:41

Ez eléggé önpariódiának látszik, kérdés, véletlen, vagy direkt?

prolee 2015.06.22. 00:36:53

Sajnos a "zene" annyira idegesített, hogy inkább hang nélkül néztem a videót.
A kép is rettenetesen rángatós, sokszor vágott, így a fizikai teljesítményt ez alapján nem lehet megítélni (lehet, hogy két hétig vették fel kockánként).
Madonna nyuszifogai között az egy perc szünetet sosem tudtam megérteni. a mai világban....

De! Ez az asszony nagyon jó karban van és a genetikán kívül sok-sok munka is van ebben, amit én nem tudnék utána csinálni. A popszakma nagyon kemény meló, még akkor is, ha én személy szerint nem értékelem sokra. Tisztelem őt ezért a sok munkáért és kitartásért és szerintem megérdemli, hogy a sok befektetett munkáért cserébe jól néz ki és nyilván az egészségi állapota is sokkal jobb, mint a magamfajta (vele egykorú) túlsúlyos irodakukacnak.
Éljen sokáig jó egészségben és csinosan Madonna!!!!

prolee 2015.06.22. 00:41:57

Ja! És nem szeretem a skatulyákat, utálom, ha megmondják, kinek hogyan kéne már viselkednie ebben a korban.... Nincs előírva sehol, hány éves korig lehet miniszoknyát viselni. Vannak olyan húszévesek is, akiknek nem lenne szabad felvenni.
Madonna csinos, miért ne mutogathatná magát?

A kedvencem a Sharon Stone!

nemszólokmégegyszer 2015.06.22. 09:36:03

Hát, ha a piát /whiskey, vodka, bourbon, stb/ hoz egy üveggel, és nem nyakalja be a felét, a maradékot meg én, akkor szükség esetén egy-két patronra még jó. De semmi több. Az ősi szakma művelői ilyen korukra vagy madamok, vagy "tisztességes családanyák. Smink és sztájliszt nélkül nulla és csak a ruhái tartják össze. A kondija még épp elviselhető, de idő kérdése, mikor rogyik össze. Énekelni még tud /pléhbekkről/, de a sóműsor már nem neki való. Tisztesen visszavonulni, mielőtt beüt a krach és 5 nézője lesz egy koncertjén. Egyébként míg bevételt hoz, csinálja.

nemszólokmégegyszer 2015.06.22. 09:39:35

@prolee: A rajongóknak bejön, nekem már nem. De beverlihillszt fizetni is kell, csinálja amíg fizikummal+pléhbekkel bírja. Sharon meg tényleg jó nő, nekem is kedvencem, de illúzióink ne legyenek, ő is kihasználta már a szépségipar minden szegmensét.

cselaxi 2015.06.22. 17:12:21

50 felett vagyok, de pfúúúj...
süti beállítások módosítása