Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Rekordott döntött Taylor Swift szuperhősös klipje

2015. május 28. - prominent

bad-blood.jpg

Soha nem látott érdeklődést váltott ki az amerikai énekesnő legújabb videója. Történelmi jelentőségű elsőséget szerzett.

A Bad Blood című szuperhősös klipre a bemutatójától számított huszonnégy órán belül mintegy 20 millió megtekintést produkált, ami páratlan teljesítmény a YouTube Vevo csatornáján. Ezzel ez lett minden idők leggyorsabban népszerűséget szerző videója azon a platformon. Korábban éppen tavaly, Nicki Minajnak sikerült ezt a számot elérnie az Anaconda című klipjével.

Taylor Swift új klipje jelenleg már a kilencven milliós nézettséghez közelít. "Őrület, rekordot döntöttetek. Köszönöm!" - írta twitteren a huszonöt éves énekesnő. "Lányok, ez hihetetlen! Nagyon szépen köszönöm! Sosem fogom tudni ezt nektek kellőképpen megköszönni." - intézte szavait az akciókban gazdag klipben szereplő sztárokhoz.

Egyebek mellett a videóban Selena Gomez, Hayley Williams, Zenday mellett feltűnik Ellie Goulding, Lily Aldridge, Cara Delevingne, Gigi Hadid, Karlie Kloss illetve Cindy Crawford, Lena Dunham, Hailee Steinfeld valamint Jessica Alba, Ellen Pompeo és Mariska Hargitay.

A Kendrick Lamarral közösen előadott dal klipjét Joseph Khan rendezte. A Bad Blood című dal a tavaly megjelent sorrendben immár ötödik stúdióalbumán, az 1989 című lemezen található.

Az amerikai énekesnő kontóján hét Grammy-díj, harmincnyolc Billboard Music Awards illetve tizenhat American Music Awards, beleértve a Dick Clark Award for Excellence, is szerepel. 2009-ben feltűnt a CSI: A helyszínelők sorozatban, de játszott a Valentin Nap (2010) és az Az emlékek őre (2014) című filmekben.

-prominent-

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr257498930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása