Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Terhes tanárnő szexuálisan zaklatott egy hetedikes tanulót

2015. május 25. - prominent

boy.jpg

Nagyon ráizgult tanítványára a tanárnő, aki alig bírt a vágyaival, amikor a tizenhárom éves srác a közelében volt.

Négy év szabadságvesztésre ítélte a szlovákiai Homonnai Járásbíróság azt a tanárnőt, akit azzal vádolnak, hogy szexuálisan zaklatta egyik diákját.
Az eset még 2013-ban történt. Dana K. a homonnai járásbeli Koskóc (Koškovce) község általános iskolájában tanított, és a vád szerint egy hetedikes diákot akart megrontani. Különböző helyeken legalább ötször zaklatta szexuálisan a tanulót. Tette ezt azután is, hogy teherbe esett a férjétől.

A Homonnai Járásbíróság négy év szabadságvesztésre ítélte a tanárnőt és három évre eltiltották a pedagógiai tevékenységtől. A bíróság figyelembe vette az enyhítő körülményeket is, elsősorban azt, hogy a vádlott a bűncselekmény elkövetése előtt rendes életet élt, továbbá hogy beismerte és megbánta tettét, valamint segített annak felderítésében.

Az ítélet nem jogerős, a vádlott fellebbezett.

-prominent-

forrás: bumm.sk

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr127490670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása