Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Tanteremben szexeltek a tanár jóváhagyásával

2015. május 22. - prominent

sex_4.jpg

Óvszert osztogatott középiskolás diákjainak, ezzel is biztatva, hogy közösüljenek az osztályteremben. A szülők bepanaszolták, az iskola kirúgta, a rendőrség letartóztatta.

Letartóztattak egy középiskolai matektanárt az amerikai Atlantában lévő Dekalb megyében, miután a szülők panaszt tettek, mert a tanár engedte diákjait az osztálytermében közösülni. A huszonöt éves Quentin Wright, a Stone Mountainben található Champion középiskola matektanárt kedden őrizetbe vettek. A vád szerint négyszeresen követte el a kiskorúak bűnözésre való felbujtását. Ha bebizonyosodik bűnössége, akkor akár 16 ezer dolláros bírságot is kaphat.

teach.jpg

Az elfogatóparancs szerint Wright egyeztetett időpontokban engedélyezte, hogy diákjai a tudtával szexuális tevékenységet folytassanak az üres osztálytermében és óvszert is osztott nekik.

A nyomozás akkor kezdődött, amikor az egyik édesanya felfigyelt egy üzenetváltásra, ami az ő tizennégy éves fia és annak tanára között került sor. A Dekalb megyei iskolák szóvivője azt mondta, hogy együttműködnek a kerületi ügyészi irodával és hogy Wrightot felmentették állásából.

sex2_1.jpg

Nem tudni, van-e ügyvédje.

Wright anyja, Joyce, úgy nyilatkozott, hogy fia tagadja a vádakat, szereti a diákjait és semmi sérelmet nem követne el ellenük.

"Ha megkérdeznék diákjait, hogy Wright úr mennyire szerette őket, törődött velük és mennyire volt jó tanár és mentor, akkor bizonyára mindannyian azt felelnék, hogy egy remek tanár." - fogalmazott Wright anyja.

students.jpg

A diákok nem szégyellik tettüket, hogy a tanteremben szexeltek. Ők kiállnak szeretett tanáruk-mentoruk mellett.

-prominent-

forrás: cbsnews

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr527482860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bloglegelő 2015.05.23. 12:45:03

na most, ha az indexet feljelentik pedofil kép közléséért, akkor mi van ?

Életunt Cápa · http://eletuntcapa.blog.hu 2015.05.23. 13:05:26

Ilyennek kéne lenni egy rendes szexuális felvilágosításnak. Gyakorlati példával kell szemléltetni :D

kilenctizenegy 2015.05.23. 14:29:26

Ezt a tanárt ki kellene tüntetni. Inkább a teremben szexeljenek, mint bedrogozva egy buliban, és inkább az óvszer, mint a hepatitis.

A gyerekeket megrontó hitoktatók pedig tízezrével ússzák meg.

sanyix 2015.05.23. 16:14:25

a szemét! Hát hogy mer ilyet? Sokkal jobb ha a diákok a bokorban csinálják gumi nélkül! Úgy természetes :D

Suna bácsi 2015.05.23. 16:53:56

Úgy általában pont az a baj az iskolával, hogy nem, vagy csak ritkán ad az életben is használható tudást. Na erre itt van ez a csákó, aki az életre tanít, aki azt mondta, hogy nyugodtan b@sszatok az osztályban, csak gumit húzzatok mert védekezni kell, nesztek itt van. Eredmény: "A vád szerint négyszeresen követte el a kiskorúak bűnözésre való felbujtását."
14 évesekről van szó, már rég áll a cerka, meg nedvesedik a bugyi ilyen korban. A természet és az evolúció szerint már ivarérettek és szaporodásra képesek vagyunk ilyen korban, mi emberek.
Ha a bíróságon a bírót szólítja fel az anyukájával való közösülésre, OK, az a bíróság megsértése tényállás. De amikor a bíró meg az ügyvéd Thaiföldre mennek és ott (jó esetben) 14 évesekkel (lányokkal, fiúkkal) mennek szobára, az nem baj, mi? Ez mi ez máá'? Álszent egy faszság, az biztos. A templomokban a pedofil freskókat persze nem tiltják, a buziságot egyenesen népszerűsítik... lassan kötelezővé is teszik?

VoluntartistA 2015.05.23. 17:57:18

Nem értem hogy hol van itt a bűncselekmény. Mi a fenét jelent az, hogy "a kiskorúak bűnözésre való felbujtását" követte el? Nem kényszerített senkit szexre, csak engedélyt adott és nem volt jelen.
Körültekintően, felelősen és humánusan járt el, amikor "egyeztetett időpontokban engedélyezte, hogy diákjai a tudtával szexuális tevékenységet folytassanak az üres osztálytermében és óvszert is osztott nekik."
Max. a takarítás, fertőtlenítés kérdése merül fel, de annak elmaradása sem bűncselekmény és biztos van erre takarítószemélyzet.

BrinellVickersRockwell 2015.05.23. 18:44:17

A börtönben a cellatársainak is ad majd kotont?

tisztviselőként dolgozó arcszörzet szakállamtitkár 2015.05.24. 05:33:13

Egyertelmuen kituntetest erdemel a tanar.

Es persze jo lett volna nehany video a konkret buncselekmenyekrol, hogy lassuk mi tortent.

midnight coder 2015.05.24. 08:40:23

Az amerikai bigott keresztények majdnem olyan beteg állatok mint az afrikai iszlamisták.

mozilaci 2015.05.24. 08:44:10

Végre egy tanár aki segíti a fiatalok szexuális fejlődését,felvilágosítását.

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2015.05.24. 09:15:14

Nagyon helyes. Ez a modernség, a nyíltság. Hidakat építünk!

Az egyetlen probléma itt a nyilvánvaló homofób fasizmus: miért nem szexeltek azonos neműek is???

LaMettrie 2015.05.24. 09:47:46

@maxval bircaman szerkesztő: Hol látsz erre utalást a cikkben? Akár ők is megtehették. Azt már magadtól kérdezd meg, hogy miért ez érdekel téged legjobban, és miért nem az, hogy dugtak-e pl. hármasban is.

Saar Jacques 2015.05.24. 10:31:28

Szemforgató farizeusok.

Navarone 2015.08.03. 23:31:17

Normális?? 14 éves gyerekek, nem felnőttek! A szex a felnőttek játéka, 18 éven felülieknek való, nem éretlen gyerekeknek....

GutBesserWasser · http://blog.gutbesserwasser.com 2015.12.17. 20:33:25

@Navarone: akkor te ne csináld.

Többi: tanárnak nagy +1, főleg, hogy a diákjai kiállnak mellette. Egyébként is mindig meg kéne kérdezni az érintetteket is.
süti beállítások módosítása