Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Szörnyen szétesett az egykori szexszimbólum

2015. május 19. - prominent

tudor.jpg

Felismerhetetlenre züllött a Tudorok és a Dracula sorozatok sztárja. Dülöngélve vásárolja a piát a boltban.

Rossz idők járnak az egykor szebb napokat is megélő hollywoodi sztárra. Zilált, elhanyagolt külső, feldagadt arc, zsíros haj és viseltes ruházat jellemzi manapság Jonathan Rhys Meyers színészt. Az új képeket látva a rajongóinak könny szökik a szemükbe.

tudor00.jpg

Az elmúlt hétvégén lesifotósok kapták lencsevégre a harminchét éves sztárt, amint éppen egyik londoni boltban kifejezetten csak vodkát vásárolt. Még csak azt sem várta meg, hogy hazaérjen és a műanyag táskából előkapva mindjárt az utcán húzta meg a flaskát, nem törődve másokkal. Leitta magát, minden értelemben. Vodkás pólójában ment haza.

tudor01.jpg

Tényleg nagyon rosszul néz ki és még a lába közénél volt szétnyílva a nadrágja. Mindenki nagyon aggódik érte. Amúgy nem ez az első eset, hogy italproblémái adódtak. Már 2007-ben is hasonló ok miatt szorult segítségre. Akkoriban éppen a JFK reptéri letartóztatási incidense miatt került napvilágra az alkoholfüggősége, mivel részegen randalírozott a repülőtéren.

tudor02.jpg

Az ír színész és a Dracula sorozat sztárja legutóbb 2011-ben kísérelt meg öngyilkosságot. Gyógyszereket vett be, amit alkohollal öblített le. 2013-ban aztán egészen személyes vallomást tett.

"Vad voltam. Olyan vad, amennyire csak lehetett. Azonban ahogy idősödsz, tudatosítod, milyen hülyeségeket követtél el. Nem is azon következmények miatt, amit te magad éltél meg, hanem amiket a családodnak és a barátaidnak el kellett viselni." - mondta Meyers.

tudor03.jpg

Úgy tűnik, ismét az alkoholhoz menekült. Nincs ki segítene neki? Miért nem akarja? Remélhetően, legközelebb már sokkal örömtelibb hírekről lehet beszámolni. Kíváncsian várom a következő megnyilvánulásait. Hátha több lesz benne a remény.

-prominent-

forrás: pagesix

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr727472784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása