Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Hemzsegett a sztároktól az évszázad bokszmeccse

2015. május 03. - prominent

08.jpg

Nagyobb jelentőségű volt a celebek jelenléte a Floyd Mayweather-Manny Pacquiao csatán, mint amekkorát érdemelt volna. Légypapírként húzta oda az ismert embereket. Láthatóan feleslegesen.

Kevésbé a mérkőzésről, ami egyébként Mayweather fölényes győzelmével ért véget, mint inkább a hírességekkel volt elfoglalva az amerikai sajtó. Mindenki eljött, akinek egy kicsit is köze volt, van, vagy lesz az ökölvívói világhoz. Pedig elég látványos meccset láthattunk.

Már a kezdés is nagyszabásúra sikeredett, hiszen az amerikai himnuszt nem más, mint Jamie Foxx színész énekelte az MGM Grand Garden Arenaban.

02.jpg

(Photo by Jamie Squire/Getty Images)

Beyoncé melleit is magával vitte a május másodikai mérkőzésre, és ha már magával vitte, még jól meg is mutatta, had legyen miről beszélni. Társa, Jay-Z ehhez képest túlságosan visszafogott volt. Ő nem lógatott ki semmit.

01.jpg

(Photo by Al Bello/Getty Images)

Szemfülesek a tömegben megpillanthatták Mark Wahlberget is, aki a Daddy's Home forgatásáról ugrott el egy kis önpromózásra.

03.jpg

(Photo by Al Bello/Getty Images)

Nem úgy, mint Jake Gyllenhaal színész, aki Antoine Fuqua rendezővel érkezett egy pre-fight partira, amit az HBO szervezett. Jake legújabb, Southpaw című nyáron bemutatandó filmjében egy keménykötésű bokszolót alakít, aki nemcsak a ringben vívja meg csatáit.

05.jpg

(Photo by Bryan Steffy/Getty Images for SHOWTIME)

Az évszázad bokszmérkőzésének beharangozott összecsapásra a hollywoodi veterán, Robert De Niro is kíváncsi volt.

06.jpg

(Photo by Al Bello/Getty Images)

Még más, sztársportolót is lehetett lencsevégre kapni, hiszen jelent volt Tom Brady, a New England Patriots hátvédje is.

07.jpg

PhotoCredit: Joe Camporeale-USA TODAY Sports

Akárcsak Donald John Trump amerikai üzletember, író és média személyiség, két csinos hölgy társaságában foglat helyet a nézőtéren.

04.jpg

PhotoCredit: Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports

-prominent-

forrás: bbc

 

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr967426296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása