Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Újra virít a kilencvenes évek pornószínésznője

2015. március 18. - prominent

dolly01.jpg

Ismét kamerák elé állt a valaha élt legnagyobb pornósztár, Dolly Buster. A múlt század nyolcvanas és kilencvenes éveiben aktív "művésznő" elég érdekesen néz ki. Bár állítja, hogy természetes szépség, de nem lehet nem észrevenni a plasztikai sebészek munkáját.

Fotók a tovább mögött!

Ügyesen manipulálja az életét meghatározó információkat. Így körültekintéssel kell venni, hogy állítólag 1969. október 23-én született, tehát hogy negyvenöt éves. Mert hát azért a képek...

dolly02.jpg

Dolly a civilben Nora Dvořáková vagy Nora Baumberger névre hallgat és több tucat felnőtt filmben szerepelt. Ezekért az alakításokért annak idején elég komoly elismeréseket szerzett szakmai körökben, hogy már a rá recskázó férfiakéról ne is essen szó.

dolly03.jpg

A szőkeség nemrég Németországban egy díjátadóra érkezett és hát eléggé látszik a művileg (?) szabott teste, amin luxusruha van. Így nem tudjuk megállapítani, hogy mi igazi rajta és mi nem.

dolly04.jpg

Az azonban egyértelműen látszik, arcát alaposan átszabták. Már évek óta ugyanúgy néz ki, és láthatóan a telt arca nem tűnik természetesnek, bármennyire is szereti azt állítani, hogy plasztikai sebészt csak gyorsvonatból látott.

A híres pornószínésznőnek nem kell aggódnia a keresete miatt, hiszen az erotikus szereplések után is van munkája. Producer, szerző és rendező.

-prominent-

forrás: purestars.de

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr917280631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lutria 2015.03.18. 20:19:57

Pl.az első filmjeiben még sokkal-sokkal kisebbek és formátlanabbak a mellei-az érthető hogy megcsináltatta csak túlzásba vitte.
süti beállítások módosítása