Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Orbánnal üzentek Madonnának

2015. március 03. - prominent

oo.jpg

Miniszterelnök segítségével szeretnék Budapestre hívni Madonnát. Rajongók tucatjai keltek ki azért, amiért a Live Nation koncertszervező cég nem hozza a magyar fővárosba a pop királynőjét. Tiltakozásokat fogalmaztak meg a cégnek, nemcsak nyilvános oldalon, de több fórumon is. Még fb-oldalt is szerkesztettek, hogy ezzel nyomatékosítsák kérésüket. A kampányba bekapcsolódott Steiner Kristóf, újságíró, Madonna egyik ismert rajongója is.

Kristóf fb-profilján tett közzé egy mémnek is tökéletesen beillő képet. Rajongók tucatjai fogtak össze, miután megtudták, hogy Madonna új, Rebel Heart világkörüli turnéja alkalmával kihagyja Budapestet. És legközelebbi helyszín Prága szerepel.

1401x788-20141221_madonnanew.jpg

A magyar Madonna rajongók nem nyugodnak és minden lehetséges követ megmozgatnak, hogy ismét magyar földön lássák kedvencüket. Levelek tucatjaival árasztották el a Live Nation Hungary vezetőségét, a cég válasza meglepte őket.

"Magyarországon jelen állás szerint egészen biztos nem lesz idén állomása a turnénak. Koncertszervező cég révén nekünk anyagi érdekünk, hogy a legnagyobb sztárokat idehozzuk, ilyen Madonna is. Ám az, hogy egy művész idejön vagy sem, számos tényezőn múlik, sokszor mindkét fél akarata ellenére sem jön össze. Mi is reméljük, hogy előbb utóbb hazánk is részese lesz egy Madonna turnénak ismét." - fogalmaz a Live Nation Hungary.

Madonna legutóbb 2009-ben a Sticky and Sweet turnéja kapcsán járt Budapesten, ahol a Kincsem Parkban adott koncertet. Lényegében az énekesnő több mint három évtizedes karrierje során ekkor adott először koncertet a magyar fővárosban.

Éppen ezért a rajongók úgy gondolják, hogy ismét itt lenne az ideje, hogy a minden idők legsikeresebb énekesnője ismét megörvendeztesse magyar rajongóit. Készítettek egy Madonnát Budapestre elnevezésű facebook-profilt, hogy ezzel is nyomást gyakoroljanak az énekesnő menedzsmentjére is.

Buzgóságukban a rajongók nem átállották közvetetten bevonni Orbán Viktor miniszterelnököt is, csakhogy még hangsúlyosabb legyen a kérésük az énekesnő felé. Az "Üzenjük Madonnának: Van néhány üres stadionunk" szöveg egy óriásplakát újraértelmezett változata.

fidesz_uzenjunk_brusszelnek.jpg

Egyelőre arról nem érkezett hír, hogy mit szól mindenhez Orbán Viktor.

madonna-rebel-heart-album-cover.jpg

Az 56 éves énekesnő sorra járja a különféle európai tv-showkat, hogy kellően népszerűsítse Rebel Heart című tizenharmadik nagylemezét. Legutóbb a francia Canal + tv adó egyik showjában nyűgözte le a közönséget.

 

-prominent-

 

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr847237431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rudi Kató 2015.03.04. 08:24:47

Nélküle is van elég zsidó prosti judapesten, minek kell még ez is!

MACISAJT 2015.03.04. 08:47:19

"Steiner Kristóf, újságíró, Madonna egyik ismert rajongója "

Miért is nem lepődöm meg...
Madarat tolláról, "énekesnőt" "újságíró rajongójáról"...

darkmirjam_light 2015.03.04. 11:38:42

Vannak akik még midíg hallgatják ezt a búgatóporon szocializálódott öregasszonyt? Beteges

Balt 2015.03.04. 13:14:58

Azon mondjuk nagyot röhögnék, ha a fél Kisstadiont se töltene meg.

TVszenny 2015.03.04. 13:29:02

@darkmirjam_light tanulj meg írni... "mindíg"
név nélkül megy csak a pofázás? :P
süti beállítások módosítása