Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Hobbit típusú trailer a 2014-es téli olimpiának

2014. január 16. - prominent

bbc-sochi-olympics-hed-2014.jpg

Látványos és izgalmas előzetest rittyentett a brit BBC a 2014-es téli olimpiára. A mintegy egyperces videóban hófödte tájakon érkeznek az egyes sportágak képviselői és a Hobbit fantasy filmet idéző hangulatot teremtve reklámozzák az ötkarikás játékokat. A narrátor szerepét a Trónok harca sorozatban Tywin Lannistert alakító Charles Dance vállalta.

Videó a tovább mögött!

Az egész videó nagyjátékfilmet idéz, és igazán ötletes.

Az amerikaiaknak is megvan a trailerük. Az ottani tv-adó még 2013 márciusában hozta nyilvánosságra a tv-reklámot.

Az oroszországi Szocsiban 2014. február 7-e és 23-a között megrendezésre kerülő XXII. téli olimpiai játékok legnagyobb esélyese a kanadai csapat. Motivációs videójukat az ünnepek alatt jelentették meg és ezzel elindították a #WeAreWinter című olimpiai tematikájú kisfilmek sorozatát.

-prominent-

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr235761108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MiGeo 2014.01.17. 15:38:31

nem rossz, de sztem a Kanadai sokkal jobb lett, annó a paralimpiás "Unstoppable"-t is jól összehozták mondjuk, úgy tűnik fekszenek nekik ezek a dolgok
süti beállítások módosítása