Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Botrány! Tizenéveseket itatott Madonna - Képpel!

2014. január 05. - prominent

party.jpg

Sajátos szórakoztatási formát választotta Madonna az új évet köszöntve. Tizennégy éves fiát, Rocco-t és annak barátait meghívta egy kis ünneplésre és bizony italt adott a kezükbe, amiről képet is közölt az instagramon.

Részletek a tovább mögött!

Amint a kép bejárta az internetet, többen felhördültek, hogy a tizenéves fiúk italoznak, hiszen a fotón mindenki egy üveg alkoholos itallal látható.

Madonna persze később magyarázkodásra kényszerült: "Senki sem ivott, csupán jól éreztük magunkat. Nyugodjatok le és legyen egy kis humorérzéket. Ne kezdjétek az új évet ítélkezéssel!" - írta.

Az 55 éves énekesnő ismét szingli, korábban Haitin egykori férjével, Sean Penn színésszel látták, az újévi partin már ismét egy huszonöt éves Timor Steffens férfitáncossal enyelgett.

madonn.jpg

Úgy látszik, Madonna már tényleg nem tudja, mit csinál.

-prominent-

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr325735639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása