Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Megható: A Fel/Up című Pixar mese ihlette évforduló

2013. december 23. - prominent

up.jpg

Megilletődött, idős házaspár látható a képeken, amelyek ötlete a Fel című animációs mese története ihlette. Lauren Wells, eseményrendező megható ajándékkal lepte meg nagyszüleit. A 61-ik házassági évforduló pedig igazán emlékezetesre sikeredett.

Képek a tovább mögött!

A Fel című mesének megható története köszön vissza a képeken. A félénk, csendes fiatal fiú, Carl Fredricksen megismerkedik egy eleven, hiányos fogú, fiús lánnyal, Ellie-vel. Mivel mindketten szeretnek felfedező utakra járni, ahogyan kedvenc hősük, Charles F. Muntz is, ezért hamar megtalálják a közös témát, s Carl ígéretet tesz Ellie-nek, hogy majd egyszer elutaznak a dél-amerikai Paradicsom-vízeséshez.

Később összeházasodnak és együtt öregszenek meg abban az öreg házban, ahol először találkoztak, közben életüket léggömb-árusként és állatgondozóként élik le. Mivel nem lehet gyerekük, ezért megpróbálnak megtakarítani pénzt a dél-amerikai útra, de az üvegperselyben lévő összeget mindig kisebb-nagyobb kiadásokra kell fordítaniuk (eltörik Carl lába, defektes lesz az autójuk, stb.). Mikor már végre összegyűlt annyi pénzük, hogy megvegyék a repülőjegyeket, Ellie meghal, egyedül hagyva Carlt az otthonában, amitől egy besavanyodott, feleség nélküli, remeteként élő öregember válik belőle.

Ahogy múlnak az évek, Carl háza körül felhőkarcolók épülnek, és a házát egy építési vállalkozó meg akarja venni, ám ő nem adja el. Carl, hogy Ellie-nek tett ígéretéhez hű legyen, az otthonba költözés helyett rengeteg héliumos lufi segítségével felemeli házát a levegőbe és elindul Dél-Amerika felé.

"Mindig ettünk egy fagyit a cukrászdában. Én mindig csokisat kértem, ő meg karamellt. Aztán kiültünk a járdára a fagyizó előtt, és én számoltam a kék kocsikat, ő meg a pirosakat, és akinek a legtöbb jött össze, az nyert. Szeretem azt a járdát. Lehet, hogy unalmas, de azt hiszem, az unalmas dolgokra emlékszem a legszívesebben."

Valamiképpen tehát ennek a mesének a történetét próbálták feleleveníteni ezzel a fotósorozattal. Karácsonyi ajándéknak is kiváló!

up-themed-61-year-anniversary-photo-shoot-lauren-wells-1.jpg

up-themed-61-year-anniversary-photo-shoot-lauren-wells-2.jpg

up-themed-61-year-anniversary-photo-shoot-lauren-wells-3.jpg

up-themed-61-year-anniversary-photo-shoot-lauren-wells-5.jpg

up-themed-61-year-anniversary-photo-shoot-lauren-wells-6.jpg

up-themed-61-year-anniversary-photo-shoot-lauren-wells-8.jpg

up-themed-61-year-anniversary-photo-shoot-lauren-wells-9.jpg

up-themed-61-year-anniversary-photo-shoot-lauren-wells-10.jpg

up-themed-61-year-anniversary-photo-shoot-lauren-wells-11.jpg

up-themed-61-year-anniversary-photo-shoot-lauren-wells-12.jpg

up-themed-61-year-anniversary-photo-shoot-lauren-wells-13.jpg

up-themed-61-year-anniversary-photo-shoot-lauren-wells-15.jpg

up-themed-61-year-anniversary-photo-shoot-lauren-wells-41.jpg

-prominent-

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr565705524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása