Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Utolsó kép Paul Walkerről, a Halálos iramban sztárjáról

2013. december 01. - prominent

paulwalker.jpg

Egyre másra jönnek a hírek a mindössze negyven éves korában egy autóbalesetben elhunyt Paul Walker életének utolsó pillanatairól. Tele a net a különféle szörnyű képekkel, amik azt hivatottak bemutatni: mennyire életveszélyes száguldozni az aszfalton.

Kép és részletek a tovább mögött!

Az illegális autóversenyekről szóló filmek tették híressé és egy autóbaleset okozta a halálát: 40 évesen meghalt Paul Walker amerikai színész, a Halálos iramban-széria egyik sztárja.

Paul-Walker-Porsche.jpgAz utolsó képet az egyik rajongója készítette! Alig fél órával ezután életét vesztette

A színész utasként ült abban az autóban, amely helyi idő szerint szombat délután Kaliforniában egy fának csapódott; a sofőrrel együtt mindketten életüket veszítették - írta a TMZ.com portál Paul Walker szóvivőjére hivatkozva.paul.jpg
A baleset Los Angelestől északra, Santa Claritában történt. Az amerikai hírportál szerint a kocsi letért az útról, egy fának csapódott, majd lángokra gyulladt. Mindkét áldozat a helyszínen életét veszítette.
    
A szóvivő szerint a színész egy jótékonysági rendezvényen vett részt a baleset előtt, az autóshow bevételét a Fülöp-szigeteki tájfun áldozatainak megsegítésére ajánlották fel. Paul Walker 2010 januárjában alapította Reach Out Worldwide elnevezésű jótékonysági szervezetét, amely a természeti katasztrófák károsultjainak nyújt segítséget.
paulwalker02.jpg
Paul Walker már kétéves korában, 1975-ben szerepelt egy Pampers pelenkareklámban. Egész gyermekkorát végigkísérték a reklámfilmek. Még javában iskolába járt, amikor két különböző szerepet is eljátszott a Highway to Heaven című sorozatban, amit egy évvel később már egy mozifilm, a Monster in the Closet, majd újabb esztendő múlva a Programmed to Kill követett.
paulwalker03.jpg
1991-ben érettségizett a Sun Valley-i keresztény középiskolában. Ezután tengerbiológiát is tanult. Az 1990-es évek második felében olyan filmekben tűnt fel, mint az Ökörikrek, a Pleasantville, a Prérifarkas Blues, a Csaj nem jár egyedül vagy a Koponyák. 2001-ben lett igazán ismert Vin Diesel mellett a Halálos iramban című filmben.
Részlet a Halálos iramban című filmből:

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr155670221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása