Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Legidősebb menyasszony: Tina Turner nagyon szép - Videó

2013. július 26. - prominent

turner.jpg

Ismét férjhez ment a rocknagyi, ezúttal egy olyan párhoz kötötte az életét, akivel már 27 éve együtt élnek. Az esküvőjére a zürichi otthonában került sor mintegy százhúsz vendég részvételével. Nem hiányoztak ismert személyiségek sem, mint Oprah Winfrey, David Bowie, Eros Ramazzotti és Giorgio Armani. Tina 1995 óta él Svájcban.

Részletek és kép a tovább mögött!

Az énekesnő elmondta, még sosem volt ennyire boldog. Az oltár elé egy zöld és fekete színkombinációjú Armani ruhában érkezett.

A 73 éves énekesnőnek ez már a második házassága. Előző, Ike Turnerral, való házassága nagyon csúnyán ért véget a férfi alkohol- és drogproblémái miatt, aki többször fizikailag bántalmazta is a őt. A válás nemcsak a magánéletét tépázta meg, hanem még anyagi gondjai is voltak, egy ideig étkezési utalványokra volt szorulva.

Mostani párja, Erwin Bach mellett azonban úgy tűnik, megtalálta a boldogságot.

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr965427442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása