Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Megtalálhatták Kiss Péter holttestét a Himalájában

2013. május 31. - prominent

kp.jpg

Nagy valószínűség szerint Kiss Péter hegymászó holttestére bukkanhattak a Himalájában. - adta hírül az MTI. "Péter valószínűleg a fáradtságtól csúszott ki egy kuloárban (jégfolyosóban). Erőss Zsolt vélhetően a fenti régióban maradt, őt nem találták meg, a fotókon sem látták. A holttesteket nem lehet lehozni, a monszun már megérkezett, bizonyára már mindent be is temetett a hó." - mondta Vincze Szabolcs, a Magyarok a világ nyolcezresein expedíció szóvivője.

Részletek a tovább mögött!

Hamarosan kiállításra kerülnek azok a dokumentumot, amelynek alapján a magyar hatóságok kiállíthatják a halotti anyakönyvi kivonatot.

"A kirendeltségünk mindent megtett, hogy visszahozzuk a holttesteket. De nem tudjuk tovább folytatni a mentőakciót, mert megkezdődött a hó olvadása." - mondta el Minga Sherpa, az SSTA vezetője.

Kollár Lajos, az expedíció vezetője június 4-én érkezik haza Nepálból, a fotókat, amelyeken nagy valószínűséggel Kiss Péter holtteste látható, ő hozza magával.

MTI nyomán -prominent-

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr915337838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása