Minden, amiről beszélnek és az, amiről nem!

Prominent

Prominent

Justin Bieber magához nyúlt

2013. május 30. - prominent

justinbieber.jpg

Nem semmi mutatványt hajtott végre az ifjú popcsillag, Justin Bieber. A fiatalembernek láthatóan elege van a lesifotósokból, mivel amit nemrég tett, arra egyszerűen nincs épeszű magyarázat. Amint észrevette, hogy egy paparazzi fotózza, illetlen dolgot művelt: egyik kezével felhúzta a pólóját, megmutatva az izmos felsőtestét, a másikkal pedig megmarkolta a férfiasságát, ezzel is kinyilvánítva a véleményét.

KÉPEK a tovább mögött!

Éppen a Los Angeles-i háza táján mindig van, aki fotózza az ifjú sztárt, így talán kissé elfogadható, hogy kikel magából, ha meglát egy fényképészt.

Így tett a minap is a fiatal énekes, s amikor a fotós készített róla felvételeket, ő nem volt rest és megmarkolta azt, amiért lányok milliói oda vannak meg vissza.

2427282.jpg

2427284.jpg

-prominent-

A bejegyzés trackback címe:

https://prominent.blog.hu/api/trackback/id/tr265336624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása